Baderie Van Wanrooij - Waardenburg

Van Wanrooij

Baderie Van Wanrooij

Baderie Van Wanrooij maakt het aangenaam. Wij vertalen jouw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij je past. Compleet afgewerkt met fraai tegelwerk, sanitair, meubels en accessoires en passend binnen je budget. Met de kwaliteit en service die je verwacht. Bezoek onze 3.000 m2 tellende showroom in Waardenburg. Daar vind je het allemaal onder één dak, allemaal heel aangenaam.

Vertrouwde kwaliteit van bekende merken

Je vindt bij ons sanitair en tegels van bekende merken. Minder bekend maar net zo kwalitatief is ons eigen merk Huyscollectie. Wij geven je met ons brede assortiment de garantie dat we voor elk budget een mooie en hoogwaardige badkamer kunnen realiseren.

Voor elk budget

De één vindt bij ons een compacte badkamer. Stijlvol, praktisch en tóch voordelig. De ander ontwerpt samen met ons juist een royale en exclusieve badkamer. We luisteren naar je wensen en vullen deze in voor het budget dat je voor ogen heeft. Wij willen graag bewijzen dat er binnen elk budget heel veel mogelijkheden zijn!

Inspiratie

Kun jij ook wel wat inspiratie gebruiken voor je nieuwe badkamer? Wij bieden je volop ideeën. Ontwerp je droombadkamer op onze website, vraag ons gratis magazine aan of laat je inspireren op onze facebook- en pinterestpagina’s.   

Al ruim 35 jaar keuken- en badkamerspecialist

Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys is al ruim 35 jaar dé specialist op het gebied van keukens, badkamers en tegels. In december 2014 hebben wij een compleet nieuwe showroom geopend in Waardenburg met 3.000m2 inspiratie op het gebied van badkamers, keukens & tegels. We hechten veel waarde aan persoonlijke gastvrijheid voor elke klant. Misschien is dat wel de persoonlijke betrokkenheid die hoort bij ons familiebedrijf. Samen met jou je droombadkamer of droomkeuken realiseren die bij jou past maar die ook technisch perfect uitgevoerd is. Na vijfendertig jaar genieten we nog elke dag van dat vooruitzicht.