Wij ontwerpen jouw nieuwe badkamer volgens de laatste trends

MadeNL

Jouw nieuwe badkamer begint bij inspiratie. Daarom hebben we bij Baderie de nieuwste badkamertrends voor jou gespot! Vorm en functie komen in deze trends samen waardoor jouw badkamer niet alleen een prachtige ruimte wordt maar ook heel comfortabel is in gebruik. Welke trend past bij jouw stijl? Laat je inspireren door de trends; Japandi, Boutique Chic en Shakers Craft. 

Heb je al een idee hoe je één of meerdere van deze trends in jouw badkamer gaat opnemen? Maak dan een afspraak en deel je ideeën met onze badkamermeesters. Ze voorzien jou van deskundig advies en een persoonlijk badkamerontwerp volgens de trend die jou aanspreekt. Of wil je eerst inspiratie op doen? Lees dan meer over de nieuwste trends.

Maak een afspraak

Japandi 

Ben jij ook zo weg van Scandinavische vormgeving en kleurgebruik? Die rust, die eenvoud, dat design… ideaal voor een ruimte waarin je wil ontspannen: de badkamer dus. Ook in Japan vind je zeer stijlvolle, haast minimalistisch vormgegeven ruimtes. Met net zoveel eenvoud en klasse, maar dan nét even anders. Als je die twee stijlen combineert, dan krijg je eenvoudige schoonheid in het kwadraat. Deze badkamertrend straalt een en al licht en vriendelijkheid uit. Wil je je minimalistische badkamer een wellness look geven, dan zit je met Japandi zeker goed. 

Roca Ona wastafels
Geberit iCon
Aspekt
Roca Ona toilet

Benieuwd hoe je deze trend in jouw badkamer kan toepassen? Lees alles over de badkamertrend Japandi.

Japandi

Boutique Chic 

De sfeer van een mondiaal hotel vertalen naar jouw eigen badkamer? Dat kan met de badkamertrend Boutique Chic. In deze trend doet alles luxe, chic en rijk aan, net als in een hotel. Van kleuren tot materialen en van elegante lijnen tot bijzondere details in bijvoorbeeld de accessoires. In een boutique hotel vind je geen standaardinrichting, maar een uniek, zorgvuldig uitgekozen interieur. Alle zorg die eraan besteed wordt, voel je gewoon. En diezelfde zorg wil jij ook besteden aan je nieuwe luxe, moderne badkamer. 

Sealskin Natura 4000

Wil je ontdekken of Boutique Chic jouw trend is? Lees hier alles over deze trend.

Boutique Chic

Shakers Craft 

De Shakers die eind 18e eeuw van Europa naar de VS emigreerden stonden bekend om hun zeer sobere leefstijl én om hun ambachtswerk. De meubels die ze maakten waren minimalistisch en zonder franje, maar zeer functioneel en buitengewoon goed gemaakt. Een belangrijke feature van de badkamertrend Shakers Craft is de inzet van strakke vormen. Verder zijn het materiaalgebruik en daarmee ook direct het kleurgebruik opvallend. Kwaliteit en luxe in een eenvoudige jas. Vertaal je dat naar je nieuwe, luxe badkamer, dan ontstaat er iets heel bijzonders! 

Alterna

Wil je meer weten over de Shakers Craft trend? In deze blog lees je alles over deze trend.

Shakers Craft

Ben je geïnspireerd door de nieuwste badkamertrends? Maak dan een afspraak met een van onze badkamermeesters en laat jouw nieuwe trendbadkamer ontwerpen.

Maak een afspraak

Gerelateerde artikelen