Baderie Smit - Utrecht

Savannahweg 3-5
3542 AW, Utrecht
Tel. 030-2412222
baderie@smit-installatietechniek.nl

Baderie Utrecht showroom & winkel in complete badkamers, toiletten, sanitair, tegels & meubels. Van praktisch advies door een echte badkamervakman, naar 3D-ontwerp en een complete oplevering tot in de kleinste details. Maak vrijblijvend een afspraak.

Afspraak maken
Reguliere openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 17:00 uur
ZondagGesloten

Gesloten van 27 Juli 2024 t/m 19 augustus 2024

Showroom Baderie Smit - Utrecht

Voor ons staat één ding voorop: je tot in elk detail blij maken met jouw nieuwe badkamer

  • Vertrouw op 40 jaar vakmanschap
  • Een adviseur die ziet wat jij voor ogen hebt
  • Installatie en design perfectie tot in de kleinste details
  • De zekerheid van 5 jaar volledige garantie
  • Kwaliteit. Zichtbaar én onzichtbaar
  • Service die niet ophoudt na de oplevering

Onze badkamermeesters

Baderie Smit - Willem Smit
Willem Smit
Baderie Smit - Richard Cools
Richard Cools
Peter
Arno Griffioen

Baderie Smit

Baderie Smit heeft een moderne badkamer showroom volgens het Baderie 21e eeuw concept. Het bedrijfspand, waarin zowel Smit Installatietechniek als de Baderie gehuisvest zijn, is gelegen aan de Savannahweg 3 in Utrecht. In 1946 is het bedrijf opgericht in Maarssen-dorp. Inmiddels is het bedrijf dermate uitgegroeid tot de sanitairspecialist van de regio. 

De nieuwe badkamer showroom is geheel ingericht volgens het Baderie 21e eeuw concept. De stijlen: modern, sfeervol, design en klassiek zijn duidelijk herkenbaar. Er is een zeer ruime keuze in sanitair van bekende A-merken. Ons eigen Baderie huismerk bestaat uit goede sanitairproducten voor een redelijke prijs met een uitstekende kwaliteit.

Baderie Smit renoveert en/of bouwt sanitaire- en relaxruimten in eigen beheer. Jouw plannen worden met ervaren verkopers in de showroom besproken aan de hand van een 3d tekening op de computer. Nadat in de badkamer showroom jouw dromen werkelijkheid beginnen te worden, volgt een uitgewerkt voorstel dat in de badkamer showroom besproken wordt. Nadat de startdatum van de renovatie van badkamer en/of toiletruimte bekend is, volgt een gedetailleerde werktekening. Na goedkeuring van genoemde tekening kan gestart worden met de renovatie, waarbij de uitvoering plaatsvindt met eigen allround personeel onder leiding van een projectleider.

De communicatielijnen van verkoop naar uitvoering zijn kort, en dat is wel zo prettig. Wij staan bekend in de regio Utrecht om onze service en klantgerichtheid en de realisatie van prachtige badkamers en toiletruimten welke hoogwaardig zijn afgewerkt.

Badkameropstelling Baderie Smit
Badkameropstelling Baderie Utrecht
Badkamershowroom Smit

Werk waar wij trots op zijn

Landelijk Novellini 4

We voorzien je graag van een badkameradvies en een persoonlijk ontwerp.

Afspraak maken