Baderie Smits - Oisterwijk

Nijverheidsweg 17
5061 KK, Oisterwijk
Tel. 013 522 00 14
info@baderiesmits.nl

Baderie Smits showroom & winkel in complete badkamers, toiletten, sanitair, tegels & meubels. Van praktisch advies door een echte badkamervakman, naar 3D-ontwerp en een complete oplevering tot in de kleinste details. Maak vrijblijvend een afspraak.

Afspraak maken
Reguliere openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten

Gesloten van 20 Juli 2024 t/m 5 augustus 2024

Baderie Smits Badkamer Showroom Oisterwijk

Voor ons staat één ding voorop: je tot in elk detail blij maken met jouw nieuwe badkamer

  • Vertrouw op 40 jaar vakmanschap
  • Een adviseur die ziet wat jij voor ogen hebt
  • Installatie en design perfectie tot in de kleinste details
  • De zekerheid van 5 jaar volledige garantie
  • Kwaliteit. Zichtbaar én onzichtbaar
  • Service die niet ophoudt na de oplevering

Onze badkamermeesters

Roel Smits
Roel Smits
Benny Kerstens
Benny Kerstens

Baderie Smits

Het beste begin van je nieuwe badkamer is een bezoek aan Baderie Smits. De familie Smits is al meer dan 60 jaar grondlegger van sfeer. Welke stijl je ook voor ogen hebt, wij hebben het. Maak kennis met Het Baderie Comfort, de meest persoonlijke en aangename weg naar jouw nieuwe badkamer

Complete badkamers

Bij Baderie Smits vind je een ruim assortiment aan producten en merken van hoge kwaliteit. Nieuwe tegels voor je toilet, de volledige realisatie van je nieuwe badkamer of een wellnessruimte? Wij helpen je graag verder! We nemen de tijd om te luisteren naar je wensen én we vertalen deze naar een eerlijk advies of passend ontwerp. We bieden niet alleen de populaire trends, maar ook exclusieve badkamer merken en unieke producten. We zijn altijd op zoek naar die ene tegel die nog nergens anders verkrijgbaar is, en we lopen voorop in de markt.

Badkamer laten ontwerpen

Er is niets zo makkelijk als precies te ontwerpen waar jij om vraagt. Bij Baderie Smits bieden wij echt graag meerwaarde. Oplossingen waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. Door onze jarenlange ervaring en opgedane kennis kunnen wij jouw droombadkamer realiseren. Dit doen wij door gebruik te maken van onze dosis creativiteit. Wil jij ons uitdagen?

Badkamer verbouwen

Het is een ingrijpende keuze in huis; de badkamer laten verbouwen. Het is niet alleen een tijdrovende klus, maar ook een flinke investering. Bij Baderie Smits begrijpen wij maar al te goed dat dit niet zomaar is gedaan.

Bij Baderie Smits zorgen wij ervoor dat het gehele proces - van de sloop tot oplevering van de badkamer - zo soepel mogelijk verloopt. Jouw wensen vormen het vertrekpunt, wij begeleiden je bij elke stap. Bij Baderie hanteren we een uniek vijf stappenplan om de totstandkoming van jouw nieuwe badkamer inzichtelijk te maken. Zo ontstaat de slimste vorm van genieten, ook bij jou thuis.

PVC

PVC wordt meestal gebruikt om natuurlijke vloerbedekkingen na te bootsen op een plaats waar kunststof praktischer is. Denk aan PVC met houtlook of met de uitstraling van marmer. Praktisch en onderhoudsvriendelijk: PVC-vloeren zijn ideaal voor in huis! Een PVC-vloer kan ook perfect worden gebruikt in combinatie met vloerverwarming en voelen van zichzelf al warm en comfortabel aanvoelt. Baderie Oisterwijk heeft een assortiment PVC vloeren van o.a. Tarkett, Invictus, Art of Living en Castell. 

Tegels(.com)

Wat een steen is voor het exterieur, is een vloertegel of wandtegel voor het interieur. Sfeer en stijlbepalend. Baderie Oisterwijk heeft een flink aantal merken aan tegels en onze kundige adviseurs hebben jarenlange ervaring in de branche en denken graag met je mee.

Bezoek onze showroom

Baderie Smits heeft een serie complete badkamers samengesteld die je in onze showroom kunt bekijken. De indeling en het ontwerp zijn uiterst functioneel en de badkamers zijn uitgerust met sanitair van A-merken. Natuurlijk wordt ook van deze badkamers een 3D-ontwerp op maat voor je gemaakt, zodat deze naadloos aansluit op jouw wensen.

Badkameropstelling Baderie Smits
Baderie Smits moodwall
Badkamershowroom Baderie Smits

Werk waar wij trots op zijn

Baderie Smits exterieur

Maak online een afspraak. Baderie voorziet je graag van digitaal badkameradvies en een persoonlijk ontwerp!

Afspraak maken