In 5 stappen naar jouw ideale badkamer

Het is een ingrijpende keuze in huis; de badkamer laten verbouwen. Niet alleen een tijdrovende klus, maar ook een behoorlijke investering. We begrijpen maar al te goed dat je niet over een nacht ijs gaat.

Het blijft uiteindelijk een verbouwing, maar bij Baderie zorgen we ervoor dat het gehele proces -van de sloop tot een schone oplevering van de badkamer- zo comfortabel mogelijk verloopt. Met jouw wensen centraal, houden we voor jou het overzicht en zorgen dat planning goed verloopt.

Het is wel zo fijn te weten dat alles goed geregeld is.

Stappenplan Baderie

Stap 1: Inspiratie, inspiratie en nog meer inspiratie

Je hebt vast op Pinterest al vele mooie badkamer beelden voorbij zien komen. Dat vinden wij een perfect uitgangspunt, welke we graag vertalen naar jouw persoonlijke badkamer stijl. Wij willen jouw ideeën en creativiteit de ruimte geven! Wat wij daar aan toevoegen is ruime ervaring in het maken van de mooiste badkamers en oog voor perfectie: in styling maar ook in installatie. Het resultaat: een badkamer als toonbeeld van goede smaak.

Baderie - zwarte wastafelkraan met kruisgrepen
Baderie - GROHE
Baderie - Stoer pastel
Baderie - Riverdale

Wil je nog ontdekken welke stijl bij jou past? Doe de StijlAnalyse

Start StijlAnalyse

Bij Baderie maken we het badkamer uitzoeken weer echt leuk; wij maken alleen jouw ideeën, nét dat beetje beter of slimmer

Ron van Dijk, Badkamermeester

Stap 2: Kiezen was nog nooit zo leuk

Want inspiratie is de eerste stap, maar een functionele, slimme en innovatieve badkamer creëren.. daar komt net iets meer bij kijken. Juist bij deze stappen kan Baderie je echt goed helpen. Onze Badkamermeesters zullen je dan ook stapsgewijs helpen in het maken van keuzes, grote maar zeker ook de kleine. Alles met oog voor detail; van advies tot een goede kleur van de voeg, tot het meekijken met een passend lichtplan. We verliezen daarbij jouw stijl en wensen nooit uit het oog.

Onze Baderie Badkamermeesters zijn echt van alle markten thuis: van installatie tot de nieuwste kranen, stijlen en tips. Voel je vrij om een afspraak te maken en ervaar bij Baderie het comfort van puur Meesterschap; stel jouw vragen, laat je inspireren en vertrouw daarmee op meer dan 40 jaar ervaring.

Inloopdouche

Heb je meer inspiratie nodig? Vraag ons inspiratiemagazine aan.

Formulier aan het laden...

Stap 3: Jouw keuzes komen samen in een persoonlijk ontwerp

Het begint allemaal bij een slim ontwerp wat jou of jullie op het lijf geschreven is. De keuzes zijn gemaakt, het is tijd om het grotere geheel te bekijken. In een 3D ontwerp komt dan alles samen: tegelpatroon, het gekozen sanitair, kleurstellingen, de indeling en stijlelementen. Het kijkje in jouw nieuwe badkamer! Niet alleen kijken we naar het esthetische aspect, maar ook naar slimmigheden achter de tegel. Leidingwerk en aansluitingen worden meegenomen in het technische ontwerp. Dat maakt het installatieproces wel zo voorspoedig.

Baderie - Baderie Assen
Baderie - Sealskin Soho detail sfeer
Baderie - GROHE
Baderie - Vasco designradiator

Ben jij klaar voor jouw ideale badkamer?

Maak vandaag nog kennis met Baderie

Stap 4: het gemak van echt vakmanschap

Elke badkamer zit vol uitdagingen. Kleine ruimtes, lastige hoekjes of oude leidingen. Dan is het fijn om te weten dat de vakmensen van Baderie oog hebben voor de kleinste details. En voor perfectie. Bij Baderie realiseren we wekelijks wel 50 nieuwe badkamers van topkwaliteit, in de meest uiteenlopende stijlen en van toilet tot complete badkamer. We werken niet voor niets met een (bewezen) stappenplan; zo voorkomen zo onnodige kosten, vertragingen of herstelwerk. Wij staan garant voor aanspreekpunt en volledige ontzorging; zo comfortabel kan een verbouwing zijn.

5 stappen: perfect afgewerkt tot achter het tegelwerk

Badkamermeester Dianne, Baderie Heesakkers
Toilet fontein
Baderie - Riverdale badkamermeubel
Baderie Atelier maatwerk wastafelmeubel
Ontwerp

De Baderie Badkamermeesters staan voor je klaar!

Maak kennis met Baderie

We laten echt niets aan het toeval over

Als alle materialen binnen zijn komen we nog even bij je thuis om goed in te meten.

Huur een mini-badkamer

Ook dat begrijpt Baderie, dat je niet familie en kennissen wil vragen om gebruik te maken van hun badkamer. Bij Baderie is een badkamerunit beschikbaar.

Je hoeft niet thuis te zijn

We gaan met jouw huis om, alsof het de onze is. Wij besteden extra veel aandacht aan de perfecte afwerking, zeker als je niet thuis bent.

Maak kennis met Baderie