Samen realiseren wij jouw complete badkamer

Je badkamer verbouwen is een grote stap en een behoorlijke klus. Bij Baderie weten we dat dit vaak gepaard gaat met een hoop stress. Alles moet geregeld worden, van het uitzoeken van sanitair tot aan de installatie en oplevering. Vaak zijn hier verschillende partijen bij betrokken, waardoor het extra spannend is of alles wel op schema loopt. Het bepalen van je ontwerp, het bestellen van de spullen en het aansturen van de installateur en tegelzetter, maken dat het een hele klus wordt om alles volgens jouw planning te laten verlopen. Bij Baderie heb je deze zorgen niet.

Geluk zit in elk detail

In 5 stappen naar een complete badkamer

Bij Baderie willen we je graag ontzorgen. Wij zorgen er voor dat het gehele proces, van inspiratie opdoen en het ontwerp tot aan de oplevering van jouw nieuwe badkamer, zo comfortabel mogelijk verloopt. Wij houden voor jou het overzicht. Om ervoor te zorgen dat dit goed verloopt, werken we met 5 eenvoudige stappen om een complete badkamer te realiseren. Want.. geluk zit in elk detail.

Stappenplan Baderie
Stap 1: Inspireren

Inspiratie voor jouw complete badkamer

De eerste stap naar jouw nieuwe badkamer, begint natuurlijk bij het opdoen van inspiratie. Lees alles over de nieuwste badkamertrends en innovaties in onze blogs. En neem een kijkje tussen onze producten en merken. Voor jouw comfort hebben we ook alvast een aantal complete badkamers samengesteld. Alle elementen zijn mooi op elkaar afgestemd, zo krijg je snel een idee van de mogelijkheden. Samen maken we de keuzes die passen binnen je budget.

Badkamer1
Badkamer2
Badkamer3
Badkamer4

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Vraag dan ons nieuwe magazine aan.

Vraag het magazine aan
Stap 2: Kiezen

Kies wat bij jouw badkamerstijl past

Nadat je inspiratie hebt opgedaan maken we graag een afspraak met je om je persoonlijk te helpen bij de juiste keuzes. Tijdens onze afspraak kun je nog eens langs alle prachtige badkamers lopen om extra inspiratie op te doen. Bij het creëren van een functionele, slimme en innovatieve badkamer komt veel kijken. Dit is waar onze Badkamermeesters je gaan helpen. De kennis en ervaring van onze badkamermeesters helpen je om jouw wensen te vertalen naar een perfecte badkamer. Zij brengen alle losse elementen tot één geheel, zoals niemand anders dat kan. Zij zullen je stapsgewijs helpen bij het maken van de grote én kleine keuzes.

Onze Badkamermeesters zijn van alle markten thuis en letten op alle details. Ze kunnen je alles vertellen over de nieuwste trends en stijlen, maar ook nadenken over een passend lichtplan en de installatie. Voel je vrij om een afspraak te maken en ervaar bij Baderie het comfort van puur Meesterschap; stel jouw vragen, laat je inspireren en vertrouw op meer dan 40 jaar ervaring.

Baderie_badkamer
Baderie_badkamer2
Baderie2
Baderie3

Wil je alvast ontdekken welke stijl bij jou past?

Doe de StijlAnalyse
Stap 3: Ontwerpen

Jouw badkamerontwerp volledig op maat

Als de keuzes gemaakt zijn is het tijd om te bekijken hoe dit er in jouw badkamer uit komt te zien. In een 3D ontwerp komt alles samen: de indeling, het gekozen sanitair, de tegels, kleurstellingen en stijlelementen. Naast het esthetische aspect, worden de aansluitingen en het leidingwerk achter de tegel ook meegenomen in het ontwerp. 

Vervolgens kun je je nieuwe badkamer alvast ervaren door een virtual reality preview. Zo kun je nog beter zien hoe het ontwerp er in jouw badkamer uit komt te zien. We kunnen er dan ook nog voor kiezen om wat aanpassingen te doen. Zo weet je nog beter waar je voor kiest.

Adviesgesprek
Ontwerpen
Kiezen
Virtual Reality

Benieuwd hoe jouw ontwerp op maat tot stand komt?

Lees meer
Stap 4: Realiseren

Je badkamer realiseren 

Bij het installeren van een badkamer komt veel kijken. Daarom werken we alleen met onze eigen vakmensen, of het nu gaat om elektriciens, loodgieters of tegelzetters. Samen vormen zij een betrouwbaar Baderie team dat met oog voor detail jouw ideale badkamer gaat installeren. We werken met een bewezen stappenplan om onnodige kosten, vertragingen of herstelwerk te voorkomen. Ons team behandelt jouw huis met zorg. Wij staan garant voor één aanspreekpunt en volledige ontzorging; zo comfortabel kan een verbouwing zijn.

Installatie
Installatie2
Installatie3
Installatie4

Lees hier meer over het verloop van een renovatieproces.

Lees meer
Stap 5: Genieten

Baderie garantie

Jouw prachtige, nieuwe badkamer is af! De badkamer wordt opgeleverd met het Baderie Garantie Certificaat. Naast afbouwgarantie krijg je ook vijf jaar volledige garantie op de complete badkamer, inclusief installatie. Nu is het tijd om welverdiend te ontspannen. Dus laat dat mooie nieuwe bad vollopen of neem een heerlijke warme douche en geniet van elk detail!

Zet de eerste stap naar jouw nieuwe badkamer! Ontdek Baderie.

Zet de eerste stap naar jouw nieuwe badkamer! Ontdek Baderie.

Iedere badkamer begint bij een goed ontwerp. Kom langs in één van onze mooie showrooms, wij helpen je met een persoonlijk en uniek ontwerp. Bezoek de dichtstbijzijnde Baderie bij jou in de buurt en maak een vrijblijvend afspraak met een echte badkamermeester.