Baderie Leen - Hoofddorp

Marktplein 41
2132 DA, Hoofddorp
Tel. 023-5651434
info@leenhoofddorp.nl
Afspraak maken
Reguliere openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 17:00 uur
Woensdag10:00 - 17:00 uur
Donderdag10:00 - 17:00 uur
Vrijdag10:00 - 17:00 uur
Zaterdag9:00 - 16:00 uur
ZondagGesloten
Baderie Leen - showroom

Voor ons staat één ding voorop: je tot in elk detail blij maken met jouw nieuwe badkamer

  • Vertrouw op 40 jaar vakmanschap
  • Een adviseur die ziet wat jij voor ogen hebt
  • Installatie en design perfectie tot in de kleinste details
  • De zekerheid van 5 jaar volledige garantie
  • Kwaliteit. Zichtbaar én onzichtbaar
  • Service die niet ophoudt na de oplevering

Onze badkamermeesters

Baderie Leen Hoofddorp
Arjan Leen
Baderie Leen Hoofddorp
Elize Leen
Baderie Leen Hoofddorp
Ineke Leen

Baderie Leen Hoofddorp

Baderie Leen maakt deel uit van Leen Installatiebedrijf. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor jouw badkamer of toilet, maar ook voor je cv-ketel, gashaard, allerhande loodgieterswerkzaamheden en verkoop van installatiematerialen. Het grote voordeel hiervan is dat je alles onder één dak kunt onderbrengen en één aanspreekpunt hebt.

Complete badkamers

In onze Baderie showroom hebben wij op 400m2 een serie complete badkamers samengesteld die je in onze showroom kunt bekijken. Het sanitair, materialen en kleuren zijn door onze ontwerpers op elkaar afgestemd. De indeling en het ontwerp zijn uiterst functioneel en de badkamers zijn uitgerust met sanitair van A-merken. Natuurlijk wordt ook van deze badkamers een 3D-ontwerp op maat voor je gemaakt, zodat deze naadloos aansluit op jouw wensen.

Badkamer showroom Hoofddorp

Onze badkamer showroom in Hoofddorp is goed te bereiken vanuit Amstelveen, Nieuw-Vennep, Uithoorn, Aalsmeer, Schiphol, Badhoevedorp, Ouderkerk aan de Amstel, Amstelhoek, Schiphol-Rijk en Kudelstaart. Onze badkamerspecialisten hebben goede technische kennis, onze installateurs een goed gevoel voor design. Dé perfecte combinatie.

Badkamer ontwerp op maat

Graag maken wij met jou zo'n ontwerp en aan de hand van de door jou uitgekozen sanitaire producten en het ontwerp kunnen wij je een offerte geven. Het maken van een ontwerp vergt enige tijd, daarom verzoeken wij je om van te voren een afspraak te maken. Tevens is het mogelijk om zelf gedeeltelijk de renovatie/aanleg te doen.

Baderie Leen is aangesloten bij Techniek Nederland. Dit betekent dat de werkzaamheden worden uitgevoerd door vakmensen met de beste materialen. Je hebt dan naast de fabrieksgarantie op alle producten ook vijf jaar garantie op de installatiewerkzaamheden.

Werk waar wij trots op zijn

Regn houten douche

Je kunt op ons rekenen voor badkameradvies en een ontwerp op maat dat aan al je wensen voldoet.

Afspraak maken