Baderie Ter Harmsel - Rijssen

Nijverheidsstraat 22
7461 AE, Rijssen
Tel. 0548 512 113
showroom@terharmsel-rijssen.nl

Baderie Rijssen showroom & winkel in complete badkamers, toiletten, sanitair, tegels & meubels. Van praktisch advies door een echte badkamervakman, naar 3D-ontwerp en een complete oplevering tot in de kleinste details. Maak vrijblijvend een afspraak.

Afspraak maken
Reguliere openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag8:30 - 17:30 uur
Woensdag8:30 - 17:30 uur
Donderdag8:30 - 17:30 uur
Vrijdag8:30 - 17:30 uur
Zaterdag8:30 - 16:00 uur
ZondagGesloten
Baderie_ter_harmsel

Voor ons staat één ding voorop: je tot in elk detail blij maken met jouw nieuwe badkamer

  • Vertrouw op 40 jaar vakmanschap
  • Een adviseur die ziet wat jij voor ogen hebt
  • Installatie en design perfectie tot in de kleinste details
  • De zekerheid van 5 jaar volledige garantie
  • Kwaliteit. Zichtbaar én onzichtbaar
  • Service die niet ophoudt na de oplevering

Onze badkamermeesters

Jacobiene
Jacobiene van ’t Oever
Erik
Erik Jan Holsappel
Robert Vloon
Robert Vloon

Baderie Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek

Zeg je Baderie Ter Harmsel, dan zeg je betrouwbaar. Baderie Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek in Rijssen staat namelijk voor kwaliteit. Dit geldt voor de sanitair producten, maar ook voor het team. De vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen bij jouw wensen voor de badkamer en eventuele problemen. “Wij verkopen alleen producten waar wij zelf volledig achter staan. En omdat bij de verkoop van badkamers een hoop kennis is vereist, stellen wij hoge eisen aan de adviseurs. Zo wordt de badkamer praktisch in gebruik en bovenal mooi om te zien.”

Het Baderie comfort

Jouw nieuwe badkamer moet er fantastisch uitzien én elke dag weer comfortabel zijn in gebruik. Daarom besteden we bij Baderie evenveel aandacht aan uitstraling als aan functionaliteit. We hanteren een uniek vijf stappenplan om de totstandkoming van je nieuwe badkamer inzichtelijk te maken. Van inspiratie tot ontwerp en van het ontwerp tot de installatie, we helpen je bij iedere stap. Graag maken wij vrijblijvend een 3D ontwerp van jouw badkamer die perfect aansluit op jouw wensen. Dat is ook Het Baderie Comfort!

Installatie en garantie

Je kunt de installatie van je badkamer gerust overlaten aan Baderie. De monteurs zijn gediplomeerd en gespecialiseerd om al jouw installatieklussen op te lossen. Wij verzorgen de hele installatie  van uw badkamer of toilet. Bij Baderie Ter Harmsel geven wij vijf jaar volledige garantie op de door ons verrichte werkzaamheden.

Wil je meer badkameradvies?

De naam zegt het al; bij Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek kun je voor meer terecht dan alleen de aankoop van jouw nieuwe badkamer. “Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor advies, aanschaf en installatie van onder andere verwarming, elektra en klimaatbeheersing. Eigenlijk zijn wij er voor alles qua installatie in en om het huis.” Wil je persoonlijk badkameradvies? Kom gerust eens langs. Samen zetten we de stap naar jouw nieuwe badkamer.

 

Werk waar wij trots op zijn

Footer

We voorzien je graag van een badkameradvies en een persoonlijk ontwerp.

Afspraak maken