Geluk zit in elk detail

Bij Baderie weten we dat je met kleine dingen vaak het grote verschil maakt. Daarom zetten we net die stap extra, vanaf de eerste kennismaking tot en met het laatste kitrandje. Want pas als alles klopt, word je echt blij van je nieuwe badkamer.

Welkom bij Baderie.

Ruim 40 jaar ervaring in installatietechniek zorgt ervoor dat we alles wat we bedenken, ook zelf kunnen waarmaken

  • Een adviseur die ziet wat jij voor ogen hebt
  • Kwaliteit. Zichtbaar én onzichtbaar
  • De zekerheid van 5 jaar volledige garantie
  • Service die niet ophoudt na de oplevering
  • Een gemiddelde klantwaardering van 8,5

De Baderie Badkamermeesters

Meesterschap. We vinden dat wel een aansprekende term. Pas als je iets volledig beheerst, mag je jezelf meester noemen. Bij Baderie werken uitsluitend vakmensen en bevlogen specialisten: Badkamermeesters met de kennis en de ervaring om jouw wensen te vertalen naar die ene perfecte badkamer. Wij brengen alle losse elementen samen tot één geheel, zoals niemand anders dat kan.

Badkamermeester Ron - Afspraken maken bij Baderie - Bespreek jouw Badkamerwensen met de Badkamer experts van Baderie

Ga ook voor perfectie in elk detail, onze Badkamermeesters staan voor je klaar.

Maak kennis met onze Badkamermeesters
Badkamer laten ontwerpen | Badkamer laten designen | Gratis badkamer ontwerp | Gratis badkamer design
Ontwerp
Ladder radiator
Rose gouden kranen

Elke badkamer zit vol uitdagingen: kleine ruimtes, lastige hoekjes of oude leidingen. Dan is het fijn dat in ontwerpfase onze vakmensen oog hebben voor de kleinste details.

Persoonlijk ontwerp?

Je voelt het verschil

Weet je hoe je merkt dat je bij Baderie bent? Het gevoel dat alles om jou draait. Eén vaste contactpersoon heeft alle aandacht voor je en vertrekt echt vanuit jouw persoonlijke voorkeuren en de ruimte die je beschikbaar hebt. De hele showroom is er slechts om je te inspireren en te helpen om keuzes te maken. Samen experimenteren we in het tegelatelier, we stellen moodboards samen en ontwerpen verschillende indelingen en oplossingen.

baderie installatie

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Zodat je over 10 jaar nog net zoveel van je badkamer geniet.

Maak kennis met Baderie

Vertrouw op ons vakmanschap

Sinds de oprichting van Baderie eind jaren ’70 is er veel veranderd, maar één ding is altijd hetzelfde gebleven: wij hebben alles in eigen huis. Van ontwerp en styling tot installatie en afwerking, we werken met eigen vakmensen. Die leiden we op in onze Baderie Academy.

We doen niet alleen het installatiewerk, maar ook het metselwerk, muren verplaatsen, elektra, het stucwerk, etc. Als klant hoeft je niet te schakelen met allemaal verschillende bedrijfjes, één contactpersoon bij Baderie regelt alles. Daarin is Baderie echt uniek. De manier waarop wij een badkamer tot stand brengen, is gewoon comfortabel.

Baderie vakman
Baderie historie 2
Baderie historie 1
Baderie historie 4

Vertrouw op 40 jaar vakmanschap. Omdat juist die details een groot verschil maken.

Maak kennis met Baderie

Vandaag al de badkamer van morgen

40 jaar vakmanschap schept vertrouwen, maar je haalt er geen likes mee op Instagram. Bij Baderie mag je er ook zeker van zijn dat je badkamer er fantastisch uitziet. Onze trendwatchers bezoeken wereldwijd beurzen en spotten online als eerste de laatste ontwikkelingen. We hebben de mooiste collecties, de meeste A-merken en gebruiken de laatste technologieën om je badkamer tot leven te wekken. Met 3D ontwerptools en 360 graden virtual reality weet je precies hoe je badkamer er straks uitziet.

Regn houten douche

Actueel en klaar voor de toekomst

Jouw badkamer zien en ervaren voordat het gerealiseerd is? Ook dat kan. Wij begrijpen maar al te goed dat het lastig is om voor te stellen hoe al die keuzes eruit gaan zien in jouw nieuwe badkamer.

VR bril

Altijd een badkamer showroom bij jou in de buurt

Met 46 showrooms zijn we een netwerk van sanitair specialisten met landelijke dekking. Er is dus altijd een Baderie showroom bij jou in de buurt. Kom gerust eens langs, er is geen beter begin van je nieuwe badkamer.

Ron - Badkamermeester Baderie Woerden

Maak een afspraak

Formulier aan het laden...