Badkamer renoveren: installatie op maat!

Als je je nieuwe badkamer eenmaal hebt uitgezocht, begint de laatste etappe van het proces: de installatie. Bij Baderie verzorgen we de gehele installatie tot in de kleinste details. Van eventuele sloop tot een brandschoon opgeleverd eindresultaat. Zie je op tegen de verbouwing van jouw badkamer? We vertellen je graag meer over wat allemaal bij komt kijken en waarom je bij Baderie juist met een badkamer renovatie in goede handen bent.

 

Studio Line

Duidelijke planning en één aanspreekpunt

Met 40 jaar ervaring én roots in de installatiebranche, kun je gerust zeggen dat je met een complete badkamer van bij Baderie altijd goed zit. Die ervaring uit zich niet alleen in een gedetailleerd ontwerp, maar ook in een perfect afgewerkte ruimte. Gedurende het hele proces word je ook volledig ontzorgd. Zo krijg je van ons vooraf een duidelijke planning, waarin je ziet dat alle werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten. Tijdens de installatie houd je ook heel makkelijk overzicht dankzij de Baderie Comfortmap met daarin alle afspraken handig bij elkaar. En het mooie is: je hebt altijd één vast aanspreekpunt bij Baderie, voor alle werkzaamheden.

Jouw nieuwe badkamer wordt volledig geïnstalleerd

Realisatie_vakman 1

Badkamer installeren, zo gaat dat

Bij het installeren van een badkamer komt veel kijken. Daarom werken we alleen met echte vakmensen, of het nu gaat om elektriciens, loodgieters of tegelzetters. Samen vormen zij een betrouwbaar en compleet Baderie team dat met oog voor detail jouw ideale badkamer gaat installeren. Dat duurt gemiddeld zo’n 2 tot 3 weken, waarin in grote lijnen het volgende gebeurt:

Voorbereiding

1. De installateurs dekken alles zorgvuldig af, zodat de rest van je huis schoon blijft.
2. De oude badkamer wordt gedemonteerd, eventueel tegelwerk wordt verwijderd en we voeren alles voor je af. Tijdens de demontage wordt tijdelijk het water afgesloten, maar we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je hier zo weinig mogelijk last van hebt. 
3. Indien nodig worden water- en elektraleidingen verlegd, dit is bijvoorbeeld het geval als je indeling veel afwijkt van die van de oude situatie. 

Opbouw en tegelwerk

4. Eventuele douchemuurtjes worden gemetseld. In deze fase wordt ook het inbouwreservoir van het toilet geplaatst, als dat er nog niet was, en voorbereid op afwerking.
5. Wanden worden uitgevlakt en voorzien van een hechtcoating. Want wat er áchter de tegel zit, is bijna net zo belangrijk als de tegel zelf. Als je voor vloerverwarming hebt gekozen, wordt deze nu gelegd.
6. Het tegelwerk kan beginnen! Bij Baderie wordt er vooraf tot in details nagedacht over een tegelplan. Niet alleen voor de looks, maar ook om onnodig snijverlies ter voorkomen. Dunne voeg, gekleurde voeg, schuin of recht gelegde tegels, met een doorlopend patroon of niet, alles is van tevoren uitgedacht. 

Afwerking en oplevering

7. Het sanitair, het wastafelmeubel, de kranen, de eventuele radiator en alle overige badkamerartikelen die in jouw nieuwe badkamer horen worden geplaatst! Hierna volgen de verlichting en de bediening daarvan. En we kitten alles netjes af, zodat je een strak ogend en natuurlijk een 100% waterdicht eindresultaat krijgt.
8. Voordat we je kunnen feliciteren met je nieuwe badkamer volgt nog één laatste stap: het schoonmaken. Ook dat doet het installatieteam voor je. 

 

 

Realisatie_vakman 2

Weten of Baderie wat voor jou kan betekenen?

Formulier aan het laden...