Badkamer inspiratiemagazine aanvragen

Er is zoveel te kiezen bij een nieuwe badkamer, dat begrijpen we maar al te goed. In één magazine antwoord op al jouw vragen. En meer! Boordevol badkamer inspiratie, tips en innovaties. Alles voor jouw complete badkamer. 

Formulier aan het laden...

Mis ons inspiratiemagazine niet! Alles wat je altijd al wilde weten over jouw nieuwe badkamer.

  • Binnenkijken bij... de mooiste badkamers van Baderie!
  • Een slimme productwijzer, van tegel tot closet
  • Sfeer, sfeer en nog eens sfeer: uiteenlopende stijlen vertaald naar de badkamer
  • Eén ruimte, 3 verschillende indelingen
  • Tips, trends en nieuwste innovaties

Het badkamer magazine wat je niet gemist mag hebben!

Badkamerplannen? Dan heb je met het Baderie magazine het beste tijdschrift in handen, om jouw ideale badkamer vorm te geven. Boordevol badkamer trends, tips en badkamer ideeën. Zoek je badkamer inspiratie voor een moderne badkamer? Of houd je juist van de industriële trend? Naast de meest actuele trends, staan hier ook praktische tips in van onze ervaren Badkamermeesters en kijken we binnen bij opgeleverde projecten waar we trots op zijn.

Alle producten, merken en oplossingen gebundeld in één naslagwerk

Heb je een specifiek merk of product in gedachten? Echte A-merken zoals Geberit, Grohe, Detremmerie, Primabad, Riverdale of Hotbath: ze staan er allemaal in! Met uitgebreide informatie: van materiaal, vorm of voordelen, wij lichten iedere productcategorie verder toe. Van douchewand tot douche-wc en van tegel tot badkraan.

Trend & stijl

Weet je nog niet welke badkamerstijl bij je past? Geen nood, ook in ons magazine ruime aandacht voor wat de huidige badkamertrends zijn en welke (woon)stijlen daarbij passen. Want vaak is jouw badkamer stijl een combinatie van stijlen. 

Jouw badkamer begint hier!

Dus toe aan een badkamerboek waar écht alles in staat, boordevol stijlvolle badkamers, trends en styling tips? Vraag 'm vandaag nog aan: het Baderie Inspiratiemagazine!

Baderie badkamers toiletten inspiratie magazine

In 10 tips naar de mooiste badkamer

Onmisbare tips voor een nieuwe badkamer