Baderie Badkamermeesters

Bij Baderie werken uitsluitend vakmensen en bevlogen specialisten: Badkamermeesters met de kennis en de ervaring om jouw wensen te vertalen naar die ene, perfecte badkamer. Wij brengen alle losse elementen samen tot één geheel, zoals niemand anders dat kan. Daarin leggen we alle passie voor het vak: gevoel voor design, onze technische kennis en kunde én oog voor detail.

Wil je meer weten over hoe onze Badkamermeesters te werk gaan? Kijk mee hoe wij de badkamerfile van de familie Zegers op losten. 

 

Badkamermeester Ron

Heb jij ook een ontwerpuitdaging voor ons?

Vrijblijvend ontwerp

Onze Badkamermeesters gingen aan de slag voor... familie Zegers


In deze uitdaging is Badkamermeester Ron van Dijk van Baderie Woerden samen met de familie Zegers de ontwerpuitdaging aangegaan.Het is voor Gijs, Sissy, Rozalie en Izaline 's ochtends best behelpen in de badkamer. Hun badkamer is niet groot en ligt ook nog eens onder een schuin dak. De indeling vinden ze ook niet praktisch, dus voor de spiegel is het vaak worstelen om een goed plekje.

Familie Zegers
Dit is de Familie Zegers
Familie zegers met VR bril
Ze hebben wel eens last van badkamerfile
Familie Zegers met VR
Al hun wensen in een virtueel ontwerp

Kijk mee hoe Badkamermeester Ron voor familie Zegers hét perfecte ontwerp maakte

Onze oplossing


Voor meer ruimtelijkheid vervingen we het bad door een fijne inloopdouche met glazen wand. Er tegenover plaatsten we een dubbele wastafel met een lekker grote spiegel en goed licht. De drie dames kunnen zich nu probleemloos tegelijkertijd opmaken als ze willen. De vloer lijkt van hout, maar het zijn tegels. Net zo mooi, maar veel praktischer. Dankzij de VR-bril kon de hele familie al een kijkje nemen in hun nieuwe badkamer voordat hij er daadwerkelijk stond. Nu kunnen ze precies ervaren hoe het straks wordt.

Render wastafel Fam . Zegers
Plattegrond en inspiratie fam. zegers
Render toilet Fam. Zegers
Sissy VR bril

Een ruimtelijke badkamer én de oplossing voor de badkamerfile

Heb jij ook een ontwerpuitdaging?
Magazine + VR bril

Doe je graag eerst wat inspiratie op?

Vraag het inspiratiemagazine aan