Baderie Kraus - Zutphen

Pollaan 46
7202 BX, Zutphen
Tel. 0575-513931
info@baderiekraus.nl

Baderie Zutphen winkel & showroom in complete badkamers, toiletten, sanitair, tegels & meubels. Van praktisch advies door een echte badkamervakman, naar 3D-design en een verzorgde oplevering tot in de kleinste details. Maak vrijblijvend een afspraak.

Afspraak maken
Reguliere openingstijden
Maandag10:00 - 17:00 uur
DinsdagGesloten
Woensdag10:00 - 17:00 uur
Donderdag10:00 - 17:00 uur
Vrijdag10:00 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 16:00 uur
ZondagGesloten
Baderie Kraus

Voor ons staat één ding voorop: je tot in elk detail blij maken met jouw nieuwe badkamer

  • Vertrouw op 40 jaar vakmanschap
  • Een adviseur die ziet wat jij voor ogen hebt
  • Installatie en design perfectie tot in de kleinste details
  • De zekerheid van 5 jaar volledige garantie
  • Kwaliteit. Zichtbaar én onzichtbaar
  • Service die niet ophoudt na de oplevering

Onze badkamermeesters

Tim Elsman
Tim Elsman

Badkamer showroom - Baderie Zutphen

In de sfeervolle Hanzestad Zutphen vind je de prachtige Baderie badkamer showroom, waar alles draait om complete badkameroplossingen, toiletten, sanitair, tegels en meubels. Of je nu op zoek bent naar praktisch advies van een ervaren Badkamermeester, een verbluffend 3D-design wilt zien of een perfect afgewerkte oplevering wilt, hier wordt aan de kleinste details gedacht. Maak gerust een vrijblijvende afspraak en ontdek de mogelijkheden.

Baderie Kraus - Vakwerk in Installatie

Al jarenlang staat Baderie Kraus bekend als een betrouwbaar adres voor hoogwaardig vakwerk op het gebied van installaties. Of het nu gaat om het renoveren of installeren van een badkamer of het vervangen van een centrale verwarming, Kraus neemt dit met de grootst mogelijke zorg en oog voor kwaliteit op zich. Het team van Kraus bedient niet alleen particulieren en bedrijven, maar voert ook renovaties uit in opdracht van woningstichtingen.

Installatiebedrijf Zutphen - Experts in Elektrotechniek en Loodgieterswerk

Naast het leveren van uitstekende installatiediensten biedt Kraus ook cv-ketels aan. Het installatiebedrijf Kraus heeft een brede expertise in zowel elektrotechnische installaties als traditioneel loodgieterswerk, waardoor het bedrijf het volledige scala van installatietechnieken bestrijkt. Met hun vakkundigheid en toewijding zorgen de deskundige medewerkers van Kraus ervoor dat de werkzaamheden optimaal worden uitgevoerd.

Werk waar wij trots op zijn

Regn houten douche

We voorzien je graag van een badkameradvies en een persoonlijk ontwerp.

Afspraak maken