Baderie Barneveld

Doctor. W. Dreeslaan 2
3771 RW, Barneveld
Tel. 0342-425740
info@baderiebarneveld.nl
baderiebarneveld.nl

Baderie Barneveld creëert jouw perfecte badkamer. Van praktisch advies door een echte badkamervakman, naar 3D-ontwerp en een complete oplevering tot in de kleinste details. Maak vrijblijvend een afspraak.

Afspraak maken
Reguliere openingstijden
Maandag11:00 - 17:30
Dinsdag09:00 - 17:30
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30
Vrijdag09:00 - 17:30
Zaterdag09:30 - 16:30
ZondagGesloten
Baderie Barneveld showroom

Realiseer samen met ons uw perfecte droombadkamer!

  • 800 m² showroom in Barneveld
  • Stijlen variërend van klassiek tot modern
  • Van idee en ontwerp tot realisatie
  • Kwalitatief hoogwaardige badkamers

Onze badkamermeesters

Bastiaan Slaa
Bastiaan Slaa
Marcel Brandes
Marcel Brandes
Gaby van Voorthuizen
Gaby van Voorthuizen

Over ons

Baderie Barneveld staat voor de ultieme beleving in alle aspecten. Voor inspiratie en een ruim aanbod in kwaliteitsproducten van topmerken voor uw nieuwe badkamer en tegelvloer, kunt u terecht in onze badkamer showroom in Barneveld. Daar vindt u complete badkamers, vol met verrassende ideeën. Van de laatste trends tot degelijke stijlen, wij hebben voor elk wat wils.

Badkamer showroom Barneveld

Baderie Barneveld beschikt over een showroom van 800 m² en staat vol met 30 kwalitatief hoogwaardige badkamers. De stijlen van de badkameropstellingen variëren van klassiek tot modern.

De adviseurs van Baderie Barneveld ontzorgen de creatie van jouw nieuwe badkamer: ze helpen om jouw idee voor een badkamer beter te maken en hebben vervolgens alle kwaliteiten om het 3D-ontwerp in jouw perfecte badkamer om te zetten. Realiseer samen met Baderie Barneveld jouw perfecte badkamer.

Kom snel langs bij Baderie Barneveld! Onze badkamer showroom in Barneveld is goed te bereiken vanuit Veenendaal, Nunspeet, Leusden, Putten, Scherpenzeel, Woudenberg, Lunteren, Voorthuizen en Renswoude.

Projecten

We laten je graag een aantal van onze recente projecten zien.

Hotel chique badkamer in Utrecht

In deze ruimte is er in totaal gekozen voor twee verschillende tegels. Hiermee heeft de badkamer een rustige uitstraling en wordt er een eyecatcher gecreëerd door op één wand een gave decor tegel te plaatsen.

Landelijke badkamer in Amersfoort

In deze badkamer was er geen ruimte om een groot vrijstaand bad te plaatsen. Om toch het effect te creëren van die rust en luxe van een vrijstaand bad is er gekozen voor een half vrijstaand bad. Dit is een heel goed alternatief, met als bijkomend voordeel dat doordat hij aan de achterkant tegen de muur aanstaat, je niet achter het bad hoeft te kruipen om deze schoon te maken.

Rustige, warme badkamer in Bussum

In dit toilet is er gekozen om een douchetoilet te plaatsen. Zo is er geen toiletpapier meer nodig, dus ook veel beter voor het milieu. Dit toilet is een elegante en mooie blikvanger die aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoet en is perfect voor wie een smaakvol ontwerp op prijs stelt.

Utrecht
Hotel chique badkamer

Utrecht

Amersfoort
Landelijke badkamer

Amersfoort

Bussum
Rustige, warme badkamer

Bussum

Werk waar wij trots op zijn

Baderie Barneveld showroom

Kom langs in onze showroom en laat je adviseren!

Afspraak maken