Baderie Wilms - Den Helder

Ravelijncenter 39a
1785 LX, Den Helder
Tel. 0223-747744
showroom@wilms.nl

Baderie Den Helder showroom & winkel in complete badkamers, toiletten, sanitair, tegels & meubels. Van praktisch advies door een echte badkamervakman, naar 3D-ontwerp en een complete oplevering tot in de kleinste details. Maak vrijblijvend een afspraak.

Afspraak maken
Reguliere openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 17:30 uur
Woensdag10:00 - 17:30 uur
Donderdag10:00 - 17:30 uur
Vrijdag10:00 - 17:30 uur
Zaterdag10:00 - 16:30 uur
ZondagGesloten
Baderie Wilms

Voor ons staat één ding voorop: je tot in elk detail blij maken met jouw nieuwe badkamer

  • Vertrouw op 40 jaar vakmanschap
  • Een adviseur die ziet wat jij voor ogen hebt
  • De zekerheid van 5 jaar volledige garantie
  • Installatie en design perfectie tot in de kleinste details
  • Kwaliteit. Zichtbaar én onzichtbaar
  • Service die niet ophoudt na de oplevering

Onze badkamermeesters

Badkamermeesters

Baderie Wilms - Den Helder

Jouw nieuwe badkamer moet er fantastisch uitzien én elke dag weer comfortabel zijn in gebruik. Daarom besteden we bij Baderie evenveel aandacht aan uitstraling als aan functionaliteit. Slim kan heel mooi zijn en mooi heel doordacht. Dat voel je direct wanneer je een badkamer van Baderie binnenstapt.

Complete badkamers

Jouw wensen vormen het vertrekpunt, wij begeleiden je bij elke stap. Bij Baderie hanteren we een uniek vijf stappenplan om de totstandkoming van jouw nieuwe badkamer inzichtelijk te maken. Zo ontstaat de slimste vorm van genieten, ook bij jou thuis.

Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van Het Baderie Comfort. Ongeacht de situatie en beschikbare ruimte, er is altijd een oplossing die past. Bij Baderie brengen wij jou graag op ideeën met enkele slimme, praktische en gewoon heel mooie badkamers. Dat is ook Het Baderie Comfort!

Badkamer showroom Den Helder

Onze badkamer showroom in Den Helder is goed te bereiken vanuit Julianadorp, Den Burg, Anna Paulowna, Wieringerwerf, Hippolytushoef, Breezand, Den Oever, Wieringerwaard, Callantsoog en Slootdorp. Onze badkamerspecialisten hebben goede technische kennis, onze installateurs een goed gevoel voor design. Dé perfecte combinatie.

Baderie Wilms heeft een serie complete badkamers samengesteld die je in onze showroom kunt bekijken. Onze topontwerpers hebben sanitair, materialen en kleuren zorgvuldig op elkaar afgestemd. De indeling en het ontwerp zijn uiterst functioneel en de badkamers zijn uitgerust met sanitair van A-merken. Natuurlijk wordt ook van deze badkamers een 3D-ontwerp op maat voor je gemaakt, zodat deze naadloos aansluit op jouw wensen. 

Werk waar wij trots op zijn

Regn houten douche

We voorzien je graag van een badkameradvies en een persoonlijk ontwerp.

Afspraak maken