Baderie Haarlem

Mollerusweg 2-6
2031 BZ, Haarlem
Tel. 023 – 5513 838
info@centragas.nl
centragas.nl/
Afspraak maken
Reguliere openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09.00 – 17.00 uur
Woensdag09.00 – 17.00 uur
Donderdag09.00 – 17.00 uur
Vrijdag09.00 – 17.00 uur
Zaterdag10.00 – 16.00 uur
ZondagGesloten
Schuurbiers Wouw Badkamers Baderie

“Compleet is bij Baderie Haarlem ook écht compleet. Betrouwbaar in vakmanschap, service, kwaliteit en prijs. Bij Baderie Haarlem heeft u bovendien één aanspreekpunt voor het gehele project en profiteert u volop van het ruime assortiment.”

  • Vertrouw op 40 jaar vakmanschap
  • Een adviseur die ziet wat jij voor ogen hebt
  • Installatie en design perfectie tot in de kleinste details
  • De zekerheid van 5 jaar volledige garantie
  • Kwaliteit. Zichtbaar én onzichtbaar
  • Service die niet ophoudt na de oplevering

Onze badkamermeesters

Baderie Haarlem - Peter van Galen
Peter van Galen

Baderie Haarlem

Baderie Haarlem is een vakkundige totaalinstallateur uit Haarlem met ruim 50 jaar ervaring. Met een team van ervaren en gepassioneerde vakmensen staan zij dagelijks klaar voor hun klanten. De diensten van Baderie Haarlem variëren van verwarming tot beveiliging tot aan de complete realisatie van jouw perfecte badkamer. Wil je meer weten over de diensten van Baderie Haarlem? Neem vrijblijvend contact op of kom langs in de showroom.

Meer comfort in huis

Prettig wonen in een vertrouwde omgeving. Waarschijnlijk is comfort in de loop der jaren steeds belangrijker voor je geworden. En jouw huis ís van alle gemakken voorzien. Of toch niet? Wil je een badkamer, voorzien van alle moderne faciliteiten? Kan jouw woning nog een flink stuk comfortabeler worden gemaakt? Valt er ook bij jou veel te winnen op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid? Voor nu en met het oog op de toekomst? Wij denken eerlijk gezegd van wel. Wij als Comfortinstallateur helpen je hier desgewenst bij en zetten graag alle mogelijkheden voor je op een rij.

Badkamer showroom Haarlem

Bezoek onze badkamer showroom in Haarlem voor advies over sanitair, installatie en meer. Haarlem is goed te bereiken vanuit Beverwijk, IJmuiden, Bloemendaal, Velserbroek, Overveen, Santpoort, Velsen, Driehuis, Spaarndam, Haarlemmerliede en Wijk aan Zee. Baderie Haarlem biedt graag écht meerwaarde. Oplossingen bedenken waar je zelf nog niet aan hebt gedacht en alternatieven aandragen die je zelf nog niet kende. Door de jarenlange ervaring en ruime kennis van de nieuwste merken en innovaties, zorgen de vakmensen voor een badkamer op maat.

Werk waar wij trots op zijn

Baderie Van Galen Haarlem

We voorzien je graag van een badkameradvies en een persoonlijk ontwerp.

Afspraak maken