Baderie Hoes - Lisse

Meer en Duin 80a
2163 HC, Lisse
Tel. 0252-413579
info@hoeslisse.nl

Baderie Lisse winkel & showroom in complete badkamers, toiletten, sanitair, tegels & meubels. Van praktisch advies door een echte badkamervakman, naar 3D-design en een verzorgde oplevering tot in de kleinste details. Maak vrijblijvend een afspraak.

Afspraak maken
Reguliere openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09.30 - 17.00 uur
Woensdag09.30 - 17.00 uur
Donderdag09.30 - 17.00 uur
Vrijdag09.30 - 17.00 uur
Zaterdag10.00 - 16.00 uur
ZondagGesloten
Baderie Hoes

Voor ons staat één ding voorop: je tot in elk detail blij maken met jouw nieuwe badkamer

  • Vertrouw op 40 jaar vakmanschap
  • Een adviseur die ziet wat jij voor ogen hebt
  • Installatie en design perfectie tot in de kleinste details
  • De zekerheid van 5 jaar volledige garantie
  • Kwaliteit. Zichtbaar én onzichtbaar
  • Service die niet ophoudt na de oplevering

Onze badkamermeesters

Baderie Hoes
Dennis Hoogendoorn
Baderie Hoes
Ed Takken

Baderie Hoes

Het beste begin van je nieuwe badkamer is een bezoek aan Baderie Hoes. Maak kennis met Het Baderie Comfort. De meest persoonlijke en aangename weg naar jouw nieuwe badkamer. Adembenemend mooi, functioneel tot in de kleinste details. Volledig op maat en elke dag weer heerlijk in gebruik.

Complete badkamers

Je nieuwe badkamer moet er fantastisch uitzien én elke dag weer comfortabel zijn in gebruik. Daarom besteden we bij Baderie Hoes evenveel aandacht aan uitstraling als aan functionaliteit. Slim kan heel mooi zijn en mooi heel doordacht. Dat voel je direct wanneer je een badkamer van Baderie binnenstapt.

Badkamer laten ontwerpen

Er is niets zo makkelijk als precies te ontwerpen waar jij om vraagt. Bij Baderie Hoes bieden wij echt graag meerwaarde. Oplossingen waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. Door onze jarenlange ervaring en opgedane kennis kunnen wij jouw droombadkamer realiseren. Dit doen wij door gebruik te maken van onze dosis creativiteit. Wil jij ons uitdagen?

Onze badkamers

Wij realiseren verschillende soorten badkamers. Van strak design tot modern chic. De Nordic Line is bijvoorbeeld een prachtig voorbeeld van hoe wij de Scandinavische stijl toepassen in een badkamer. Of ga je iets meer voor een strak design, zoals de Studio Line. In deze badkamer van Baderie draait het daarom naast perfectie en maatwerk om persoonlijk stijl. De Badkamermeesters van Baderie Hoes vertellen je er graag meer over.

In onze Beach Line badkamer waan je je direct aan zee. De sfeertegel is niet te onderscheiden van echt verweerd hout. Door de kleurtinten in de vloertegel ontstaat er een warme look met een frisse touch. Het geluk van deze badkamer zit voornamelijk in de detaillering.  De meubelopstelling van deze Beach Line badkamer is erg functioneel. Het badkamermeubel biedt genoeg extra ruimte, en is bovendien geschikt om op te zitten.

Badkamer verbouwen

Het is een ingrijpende keuze in huis; de badkamer laten verbouwen. Het is niet alleen een tijdrovende klus, maar ook een flinke investering. Bij Baderie Hoes begrijpen wij maar al te goed dat dit niet zomaar is gedaan.

Bij Baderie Hoes zorgen wij ervoor dat het gehele proces - van de sloop tot oplevering van de badkamer - zo soepel mogelijk verloopt. Jouw wensen vormen het vertrekpunt, wij begeleiden je bij elke stap. Bij Baderie hanteren we een uniek vijf stappenplan om de totstandkoming van jouw nieuwe badkamer inzichtelijk te maken. Zo ontstaat de slimste vorm van genieten, ook bij jou thuis.

Bezoek onze showroom

Baderie Hoes heeft een serie complete badkamers samengesteld die je in onze showroom kunt bekijken. De indeling en het ontwerp zijn uiterst functioneel en de badkamers zijn uitgerust met sanitair van A-merken. Natuurlijk wordt ook van deze badkamers een 3D-ontwerp op maat voor je gemaakt, zodat deze naadloos aansluit op jouw wensen.

 

Werk waar wij trots op zijn

Afspraak maken bij Baderie

Maak online een afspraak. Baderie voorziet je graag van digitaal badkameradvies en een persoonlijk ontwerp!

Afspraak maken