Baderie Mulder - Deventer

Industrieweg 10
7418 CE, Deventer
Tel. 0570 676 768
info@baderie-mulder.nl

Baderie Deventer showroom & winkel in complete badkamers, toiletten, sanitair, tegels & meubels. Van praktisch advies door een echte badkamervakman, naar 3D-ontwerp en een complete oplevering tot in de kleinste details. Maak vrijblijvend een afspraak.

Afspraak maken
Reguliere openingstijden
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00 - 17:00
Donderdag10:00 - 17:00
Vrijdag10:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
Showroom Baderie Mulder

Voor ons staat één ding voorop: je tot in elk detail blij maken met jouw nieuwe badkamer

  • Vertrouw op 40 jaar vakmanschap
  • Een adviseur die ziet wat jij voor ogen hebt
  • Installatie en design perfectie tot in de kleinste details
  • De zekerheid van 5 jaar volledige garantie
  • Kwaliteit. Zichtbaar én onzichtbaar
  • Service die niet ophoudt na de oplevering

Onze badkamermeesters

Esmee
Esmee
Vincent
Vincent
Erik
Eric
Agnes
Agnes

Baderie Mulder

Baderie Mulder maakt deel uit van Installatiebedrijf Mulder. En dat is voor jou wel zo prettig. Je kunt niet alleen bij ons terecht voor jouw badkamer of toilet, maar ook voor jouw gas, water en lichtvoorzieningen tot en met de volledige aanleg van datanetkabelsystemen, airconditioning en ventilatietechnieken. Het grote voordeel hiervan is dat je alles onder één dak kunt neerleggen waardoor je een paar zorgen minder hebt. Want laten we eerlijk zijn; verbouwen kost veel tijd en energie naast de dagelijkse werkzaamheden.

Badkamer Deventer

In onze Baderie showroom bieden wij jou op 600 m2 een uitgebreid assortiment sanitaire artikelen van alle topmerken. Baden, douches, wastafels, badkamermeubels, kranen. Naast de losse producten die je kunt zien, zijn in onze showroom ook vele complete badkamers volgens de laatste trends te bekijken, zodat je heerlijk inspiratie op kunt doen. Op alle fronten hebben we voor jou een ruime keuze, zodat je van jouw badkamer een droombadkamer kunt maken. Om de puntjes op de i te zetten hebben we ook een ruime keuze aan accessoires, zodat de stijl van jouw badkamer tot in de finesses kan worden doorgevoerd.

Badkamer showroom Deventer

Onze badkamer showroom in Deventer is goed te bereiken vanuit Apeldoorn, Raalte, Twello, Olst, Wijhe, Bathmen, Diepenveen, Schalkhaar, Colmschate, Heeten en Terwolde. Onze badkamerspecialisten hebben goede technische kennis, onze installateurs een goed gevoel voor design. Dé perfecte combinatie.

Showroom Baderie Mulder
Badkameropstelling Baderie Mulder
Showroom Baderie Mulder

Werk waar wij trots op zijn

baderie mulder deventer locatie showroom badkamer winkel

We voorzien je graag van een persoonlijk badkameradvies en professioneel ontwerp.

Afspraak maken