Baderie Horst

Witveldweg 100
5961 ND, Horst
Tel. 077 303 15 25
info@baderiehorst.nl

Baderie Horst winkel & showroom in complete badkamers, toiletten, sanitair, tegels & meubels. Van praktisch advies door een echte badkamervakman, naar 3D-design en een verzorgde oplevering tot in de kleinste details. Maak vrijblijvend een afspraak.

Afspraak maken
Reguliere openingstijden
Maandag09:00 - 20:00 uur
Dinsdag09:00 - 20:00 uur
Woensdag09:00 - 20:00 uur
Donderdag09:00 - 20:00 uur
Vrijdag09:00 - 20:00 uur
Zaterdag09:00 - 18:00 uur
Zondag11:00 - 17:00 uur
Showroom Baderie Horst

Voor ons staat één ding voorop: je tot in elk detail blij maken met jouw nieuwe badkamer

  • Vertrouw op 40 jaar vakmanschap
  • Een adviseur die ziet wat jij voor ogen hebt
  • Installatie en design perfectie tot in de kleinste details
  • De zekerheid van 5 jaar volledige garantie
  • Kwaliteit. Zichtbaar én onzichtbaar
  • Service die niet ophoudt na de oplevering

Onze badkamermeesters

Idris
Idris Torialy
Baderie
Risto Bozhinov
Baderie
Kiki Wanten

Baderie Horst

Baderie Horst is gevestigd in het Interchalet shoppingcenter in Horst. De volledig nieuwe showroom (525m2) van Baderie Horst is ingericht volgens de laatste badkamertrends. De allernieuwste producten en mooiste badkamers kun je bij Baderie Horst komen bewonderen. Baderie Horst is onderdeel van Gebr. Janssen te Beugen, dus je profiteert direct van de kwaliteit en het vakmanschap dat zij sinds 1886 aan hun klanten leveren.

Complete badkamers en toiletruimtes

Ben je op zoek naar een complete badkamer of toiletruimte? Dan ben je bij Baderie Horst aan het juiste adres. In onze showroom vind je een gevarieerde collectie badkamers en toiletruimtes, die door onze topontwerpers zijn samengesteld. De producten, kleuren en materialen zijn allemaal zorgvuldig op elkaar afgestemd! Wij nodigen je graag uit om onze badkamers en toiletruimtes in Horst te komen bewonderen. Je kunt dan ook onze A-merken en natuurlijk de producten van het eigen Baderie merk zien en voelen.

Badkamer showroom Horst

Onze badkamer showroom in Horst is goed te bereiken vanuit Venlo, Venray, Horst, Panningen, Tegelen, Reuver, Belfeld, Meijel, Sevenum en Helden. Onze badkamerspecialisten hebben goede technische kennis, onze installateurs een goed gevoel voor design. Dé perfecte combinatie.

Je badkamer van A tot Z

Baderie Horst denkt graag met je mee, ongeacht de situatie en beschikbare ruimte, er is altijd wel een oplossing die bij jouw wensen, ruimte en natuurlijk budget past. Onze vakkundige installateurs kunnen de badkamer van het begin tot eind voor je te realiseren, van het sloopwerk tot het afmonteren, alles kan door Baderie Horst worden verzorgd.

Bezoek onze showroom met inspirerende badkamers, opstellingen en sanitair

Wij verwelkomen je graag bij Baderie Horst. Wij zijn iedere werkdag open van 09:00 uur tot 20:00 uur en op zondag van 11:00 tot 17:00 uur. Gratis parkeren en er is altijd meer dan voldoende ruimte om te parkeren. 

 

Badkameropstelling Baderie Horst
Badkameropstelling Baderie
Badkamershowroom Baderie Horst

Werk waar wij trots op zijn

Regn houten douche

We voorzien je graag van een badkameradvies en een persoonlijk ontwerp.

Afspraak maken