Baderie Nootdorp

Reflectiestraat 75
2631 RV, Nootdorp
Tel. 070-2002484
info@baderienootdorp.nl

Baderie Nootdorp winkel & showroom in complete badkamers, toiletten, sanitair, tegels & meubels. Van praktisch advies door een echte badkamervakman, naar 3D-design en een verzorgde oplevering tot in de kleinste details. Maak vrijblijvend een afspraak.

Afspraak maken
Reguliere openingstijden
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00- 17:30
Donderdag10:00- 17:30
Vrijdag10:00- 17:30
Zaterdag10:00- 17:00
ZondagGesloten
Baderie Nootdorp

Onze badkamermeesters

Badkamermeester Kees
Kees van Wijk

Baderie Nootdorp 

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Dan ben je bij Baderie Nootdorp aan het juiste adres! Vanaf het ontwerp tot aan de oplevering zorgt Baderie Nootdorp ervoor dat het gehele proces zo comfortabel mogelijk verloopt. Naast Baderie de Studio in Naaldwijk is Martin Heikoop ook eigenaar van Baderie Nootdorp. Hiermee zal Martin de regio Haaglanden nóg beter gaan bedienen met het Baderie Comfort. Met jouw wensen centraal, houden we voor jou het overzicht en zorgen dat de planning goed verloopt. 

Badkamer showroom

In onze Baderie showroom bieden wij je op circa 300m2 een uitgebreid assortiment sanitaire artikelen van alle topmerken. Om de puntjes op de i te zetten hebben we ook een ruime keuze aan accessoires, zodat jouw badkamer tot in de finesses kan worden afgemaakt. 

Werk waar wij trots op zijn

Afspraak maken in de showroom

We voorzien je graag van een badkameradvies en een persoonlijk ontwerp.

Afspraak maken