Baderie Heerenveen

Heideburen 51
8441 GM, Heerenveen
Tel. 0513-648200
info@baderie-heerenveen.nl

Baderie Heerenveen showroom & winkel in complete badkamers, toiletten, sanitair, tegels & meubels. Van praktisch advies door een echte badkamervakman, naar 3D-ontwerp en een complete oplevering tot in de kleinste details. Maak vrijblijvend een afspraak.

Afspraak maken
Reguliere openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 17:00 uur
Woensdag10:00 - 17:00 uur
Donderdag10:00 - 17:00 uur
Vrijdag10:00 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 16:00 uur
ZondagGesloten

Gesloten van 26 Juli 2024 t/m 27 Juli 2024

Gesloten van 6 augustus 2024 t/m 10 augustus 2024

Gesloten van 23 augustus 2024 t/m 24 augustus 2024

Baderie Heerenveen - showroom

Voor ons staat één ding voorop: je tot in elk detail blij maken met jouw nieuwe badkamer

  • Vertrouw op 40 jaar vakmanschap
  • Een adviseur die ziet wat jij voor ogen hebt
  • Installatie en design perfectie tot in de kleinste details
  • De zekerheid van 5 jaar volledige garantie
  • Kwaliteit. Zichtbaar én onzichtbaar
  • Service die niet ophoudt na de oplevering

Onze badkamermeesters

Baderie Heerenveen
Bas Brouwer
Baderie Heerenveen
Geertje Brouwer
Baderie Heerenveen
Eduard Wispelwey

Baderie Heerenveen

Baderie Heerenveen ontwerpt, levert en installeert complete badkamers. Wanneer men besluit een nieuwe toiletruimte of badkamer te laten installeren, beginnen we met het opnemen van de ruimte en de wensen van de klant. Door goed te luisteren naar de wensen, en alle technische aspecten samen te voegen in een 3D-tekening kun je het ontwerp van de badkamer bijna in het echt ervaren. Daarna wordt er een offerte gemaakt, die ook tot alle details met de klant wordt doorgenomen.

Badkamer verbouwen

Wil jij je badkamer vernieuwen? De Badkamermeesters van Baderie Heerenveen helpen je graag. Bij Baderie Heerenveen zorgen we ervoor dat het gehele proces - van sloop tot een schone oplevering van de badkamer - comfortabel mogelijk verloopt. Met jouw wensen centraal, houden we voor jou het overzicht en zorgen wij dat de planning goed verloopt.

Badkamer ontwerpen: wij maken jouw ideeën beter

Bij Baderie Heerenveen bieden we graag meerwaarde. Oplossingen bedenken waar je zelf nog niet aan hebt gedacht en alternatieven aandragen die je zelf nog niet kende. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste merken en innovaties. Wij voegen daar een mooie dosis creativiteit aan toe, want meedenken met de meest uiteenlopende badkamer wensen doen onze Badkamermeesters het allerliefst.

Badkamer showroom Heerenveen

Onze badkamer showroom in Heerenveen is goed bereikbaar vanuit Emmeloord, Wolvega, Urk, Marknesse, Luttelgeest, Bant, Creil, Nagele, Ens en Tollebeek. De werkwijze van Baderie Heerenveen is dat er één ervaren monteur de complete badkamer komt installeren. Zo heeft de klant van sloop tot oplevering één monteur over de vloer en verloopt de communicatie en planning soepel.

In onze vernieuwde showroom kun je rustig rondkijken om ideeën op te doen voor jouw droombadkamer. En helpen wij je graag die droombadkamer te realiseren.

 

 

 

Werk waar wij trots op zijn

Complete Badkamers - Mooiste Badkuip - Vrijstaand Bad - Baderie Badkamermeester - Afspraak maken showroom - Badkamer Advies

We voorzien je graag van een badkameradvies en een persoonlijk ontwerp.

Afspraak maken