Baderie Doetinchem

Fabriekstraat 30
7005 AR, Doetinchem
Tel. 0314-370450
info@baderiedoetinchem.nl

Baderie Doetinchem showroom & winkel in complete badkamers, toiletten, sanitair, tegels & meubels. Van praktisch advies door een echte badkamervakman, naar 3D-ontwerp en een complete oplevering tot in de kleinste details. Maak vrijblijvend een afspraak.

Afspraak maken
Reguliere openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 17:00 uur
Woensdag10:00 - 17:00 uur
Donderdag10:00 - 17:00 uur
Vrijdag10:00 - 17:00 uur
Zaterdag10:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten
Baderie_Doetinchem

Voor ons staat één ding voorop: je tot in elk detail blij maken met jouw nieuwe badkamer

  • Vertrouw op 40 jaar vakmanschap
  • Een adviseur die ziet wat jij voor ogen hebt
  • Installatie en design perfectie tot in de kleinste details
  • De zekerheid van 5 jaar volledige garantie
  • Kwaliteit. Zichtbaar én onzichtbaar
  • Service die niet ophoudt na de oplevering

Onze badkamermeesters

Wouter Barink
Wouter Barink

Jouw nieuwe badkamer begint bij Baderie Doetinchem

Bij Baderie Doetinchem geven ze evenveel aandacht aan uitstraling als aan functionaliteit. Want jouw nieuwe badkamer moet er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook iedere dag comfortabel in gebruik. Maak een afspraak en laat je verrassen met een mooi badkamerontwerp!

Het Baderie Comfort

Bij Baderie werken we volgens een uniek vijfstappenplan om jouw badkamer op een overzichtelijke en plezierige wijze tot stand te laten komen. Van inspiratie tot ontwerp en van het ontwerp tot de installatie, we helpen je bij iedere stap. Ongeacht jouw situatie en beschikbare ruimte, bij Baderie Doetinchem vinden ze altijd een oplossing die bij je past. Van jouw badkamerontwerp maken we een 3D-visualisatie, zodat je je badkamer al kunt ervaren voordat deze is geplaatst en weet je zeker dat je de juiste keuzes hebt gemaakt. 

Vakmanschap

Baderie Doetinchem werkt met een ervaren team van adviseurs en installateurs. Ons team stelt alles in het werk om jouw badkamer tot een fantastisch eindresultaat te brengen en je tijdens dit proces volledig te ontzorgen. Ook dat is het Baderie comfort. Wij streven naar een badkamer die tot in de details klopt en waar je iedere dag weer gelukkig van wordt. 

Garanties

Bij Baderie hanteren we onze ‘helderheidsgaranties’. We bieden de nieuwste producten op het gebied van sanitair, je hebt één vast contactpersoon voor al je vragen en we zijn duidelijk over kosten om verrassingen achteraf te voorkomen. En naast afbouwgarantie biedt Baderie 5 jaar garantie op jouw complete badkamer inclusief de installatie. Zoveel is zeker bij Baderie!  

Baderie Doetinchem

Baderie Doetinchem heeft een serie complete badkamers in hun showroom opgesteld. De badkamers tonen verschillende stijlen om je zoveel mogelijk te kunnen laten zien en bovenal te inspireren. Alle badkamers zijn zorgvuldig samengesteld en uitgerust met A-merk sanitair. Maak een afspraak en ervaar ook het Baderie Comfort in onze showroom. 

Badkamer showroom in Doetinchem

Onze showroom ligt aan de Fabriekstraat 30 in Doetinchem. Loop eens bij ons binnen, wij ontvangen je graag. Onze badkamer showroom is goed te bereiken vanuit Zevenaar, Duiven, Westervoort, Dieren, Ulft, s-Heerenberg, Didam, Gendringen, Varsseveld en Terborg. De koffie staat klaar! 

Werk waar wij trots op zijn

Ontwerp

Kom eens naar onze showroom. Voor iedere stijl een badkamer.

Afspraak maken