Baderie Winterswijk - Winterswijk

Baderie Henk te Winkel

Over Baderie Winterswijk

Een badkamer kunt u overal kopen. Toch zijn er goede redenen om te kiezen voor Baderie Winterswijk. Natuurlijk de ruime keuze in topmerken. Maar de beste reden: onze mensen. Hun vakkennis, passie en inlevingsvermogen maakt Baderie Winterswijk zo bijzonder. In 2005 werd Baderie Winterswijk uitgeroepen tot de op een na beste sanitairzaak van de ruim 50 Baderie showrooms in Nederland. 

In 2008 is Baderie Winterswijk verhuisd naar de nieuwe locatie aan de Europalaan 111 in Winterswijk. Hier hebben wij een zeer moderne showroom met altijd het nieuwste op sanitair- en tegelgebied. Tevens hebben wij hier een uitgebreide collectie plafondmateriaal.

Zelf doen, samen doen of laten doen.

Een badkamer koop je niet elke dag en is een uitgave voor jaren. Wij begrijpen dit en begeleiden u dan ook uitgebreid door dit hele traject. Bij voorkeur verzorgen wij de gehele bouw van uw badkamer of toilet. Maar deels zelf doen behoort ook tot de mogelijkheden. Wij geven dan ook vijf jaar garantie op de door ons verrichte werkzaamheden. En mocht u zelf gouden handjes hebben, dan kunnen wij natuurlijk ook alleen de materialen leveren. In principe is alles mogelijk. 

Wij heten u van harte welkom in onze showroom en de koffie staat natuurlijk klaar!