Baderie Ermelo - Ermelo

Showroom Baderie Ermelo

Over Baderie Ermelo

Baderie Ermelo is al ruim 25 jaar de badkamerspecialist in de omgeving van Ermelo, Harderwijk en Putten. Onze verkopers hebben ruime ervaring met het verkopen van sanitair, ontwerpen van badkamers en kunnen alle wensen van de klant vervullen. Het einddoel is altijd om de droombadkamer voor de klant te ontwerpen en te realiseren. Ook kunnen wij uw badkamer snel en professioneel installeren.

Dagelijks is Baderie Ermelo bezig om klanten blij en tevreden kunnen houden. Service en tevredenheid bij de klant is bij Baderie Ermelo altijd en nog steeds prioriteit nummer één.

Badkamer showroom Ermelo

Ook de showroompresentaties hebben bijgedragen aan de titel Baderie van het jaar. De nieuwste trends op het gebied van sanitair en tegels zijn allemaal terug te vinden in de prachtige badkamer showroom van 500m2 in Ermelo. Door beursbezoeken en marktalertheid is de showroom altijd up-to-date.

Website Baderie Ermelo

Bekijk hier de website van Baderie Ermelo.

De grote kracht van Baderie Ermelo is de begeleiding van de klant van A tot Z. Alle disciplines om dit te realiseren hebben we in eigen huis. Wij doen niet alleen installatiewerk, ook het metselwerk, muren verplaatsen, elektra, het stucwerk, etc. Dat houdt in dat zowel de uitstraling als de functionaliteit centraal staan. Het voordeel voor de klant is één contactpersoon die altijd bereikbaar is. Daarin is Baderie Ermelo UNIEK.

Wilt u er zeker van zijn dat een van onze adviseurs beschikbaar is? Maak dan vooraf een afspraak.

Adviesgesprek aanvragen