Onze najaarsfavorieten

Baderie - Onze najaarsfavorieten

De zomer is nog niet voorbij, maar wij kijken graag alvast vooruit naar het najaar en naar onze najaarsfavorieten. Zodat je na de zomer 100% kunt genieten van je badkamer. Laat je inspireren door deze items die jouw badkamer nét dat beetje extra geven. Want bij Baderie weten we dat geluk in ieder detail zit!

Baderie - Thebalux
Thebalux

Meubelset

Baderie - Thebalux
Thebalux

Meubelset en spiegel

Baderie - Thebalux
Thebalux

Meubelset en spiegel

Open kastjes

Open kastjes geven je badkamer een chique uitstraling. Vaak zijn mensen bang dat je badkamer met open kastjes rommelig oogt, maar wanneer je de kastjes minimalistisch inricht straalt je badkamer juist extra klasse uit. De open kastjes zijn ideaal voor het plaatsen van je handdoeken, je favoriete potjes crème of gewoon een mooi bloemetje. Je kunt kiezen voor kastjes met dezelfde vormgeving als het wastafelmeubel of juist voor een wat contrasterend design. Zo heeft Thebalux voor allebei de stijlen mooie oplossingen in het assortiment. Open kastjes die naadloos aansluiten op de andere meubels in de badkamer, of juist nét even wat anders. De open kastjes met een zwart frame zijn bijvoorbeeld helemaal van deze tijd. Zo creëer je een echte eyecatcher in je badkamer.

Sealskin douche combinatie
Sealskin

Meubelset en spiegel

Sealskin zwarte douche combinatie
Sealskin

Meubelset en spiegel

Douchecombinatie van Sealskin met zwart
Sealskin

Meubelset en spiegel

Matstalen meubelen

Voor een echte stijlupgrade in de je badkamer moet je bij Sealskin zijn. Zij hebben meubelen met matstalen frames in het assortiment. Het wastafelmeubel heeft bijvoorbeeld een strak ontworpen stalen frame, die goed te combineren is met een bijpassende onderkast, een designplateau of een afdekplaat. Een mat witte wastafel kan de perfecte finishing touch zijn voor dit meubel. Daarbij hebben ze ook andere bijpassende meubels en objecten. Zoals een ronde spiegel op een zwart alu frame. Verkrijgbaar mét of zonder planchet. Eigentijds en een must have in jouw badkamer. Absoluut één van onze najaarsfavorieten.

 

Baderie - inloopdouche grijs met band en plafondsteun
Novellini inloopdouche
Baderie - Novelinni
Novellini inloopdouche

Douchewanden met klasse

Bij een badkamer met open uitstraling kan een glazen douchewand niet ontbreken. En tegenwoordig zijn er heel veel mooie douchewanden te krijgen. Novelinni mag daarom niet ontbreken in onze najaarsfavorieten. De grote glazen douchewanden -met tot in de details afgewerkte doucheframes- zijn een toevoeging voor iedere badkamer. Ook zijn deze doucheframes met zwart stalen afwerking te krijgen. Daarbij zijn ze dus perfect te combineren met onze andere najaarsfavorieten. En ga je liever voor een neutralere afwerking? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een witte- of chroomafwerking.

Baderie doucheframe
Baderie

Douchewand

Baderie
Baderie

Douchewand

Baderie doucheframe zwart stalen afwerking
Baderie

Douchewand

Daarnaast heeft het Baderie ook mooie douchewanden in het assortiment. De glazen oplossingen geven de badkamer altijd de juiste sfeer. Naast de standaard wanden -die ook in matzwart, chroom of wit afgewerkt kunnen worden- heeft Baderie ook maatwerkwanden. Zo weet je zeker dat de wand perfect bij jouw badkamer past!

Meer inspiratie nodig?

Benieuwd naar meer items die jouw badkamer nét dat beetje extra geven? Vraag dan ons inspiratiemagazine aan!

Inspiratiemagazine aanvragen

Gerelateerde artikelen