Sealskin

Sealskin logo

Oog voor detail

De badkamer is een plek van comfort, genieten en welzijn. De plek waar je je voorbereidt op een werkdag en de plek waar je lichaam en geest tot rust kunnen komen. Sealskin heeft oog voor ieders persoonlijke omstandigheden en behoefte aan comfort.  De douchewanden, douchedeuren, douchebakken en ligbaden van Sealskin helpen je om jouw ideale badkamer te creëren. Ga je voor Sealskin, dan ga je niet alleen voor kwaliteit, je kiest ook voor een hoge mate van comfort. Sealskin staat voor de beste douche ervaring en begrijpt dat details daarin het verschil kunnen maken. Dat begrijpen wij bij Baderie maar al te goed, want geluk zit in elk detail!

Douchewanden

Misschien niet het eerste waar je aan denkt bij jouw nieuwe badkamer: de douchewand. Toch is je keuze hierin mede bepalend voor de algehele look van je badkamer. Zo geeft een douchewand met zwarte omlijsting natuurlijk een ander effect dan bijvoorbeeld een douchewand van alleen glas. Ook de vorm en stijl van je bad beïnvloeden het eindresultaat. Je Baderie-adviseur helpt je graag met het maken van een keuze.

Sealskin Optix sfeer
Sealskin SOHO schuifdeur
Sealskin Duka
Sealskin SOHO schuifdeur

Wil je weten welke douchewand het beste in jouw badkamer past? Doe de StijlAnalyse en ontdek jouw stijlpersoonlijkheid.

Doe de StijlAnalyse

Douchebakken

Ook voor douchevloeren en douchebakken van Sealskin kun je bij Baderie terecht. Douchevloeren hebben in de loop der jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Vroeger staken deze uit boven de vloer, maar tegenwoordig worden ze steeds vaker in de vloer weggewerkt. De douchebakken van Sealskin zijn verkrijgbaar met traditionele sifon of douchedrain/douchegoot. Hierdoor wordt de douche een mooi geheel met de rest van uw badkamer.

Sealskin douchevloer bruin
Sealskin douchebak donkergrijs
Sealskin douchevloer wit

Baden

Waar in bad gaan vroeger puur was om jezelf te wassen, is een bad tegenwoordig ook om je te ontspannen en kan het zelfs therapeutisch werken. Sealskin heeft baden in verschillende vormen, zoals: rechthoekig, ovaal, compact, hoek, zeshoek of vrijstaand. Met een compact bad kun je ook genieten van een bad in een kleinere badkamer. Alle ligbaden van Sealskin zijn gemaakt van hoge kwaliteit sanitair acryl versterkt met glasvezel.

Sealskin Canvas sfeer
Seaslkin Note Square
Sealskin Easy Compact
Sealskin Rose sfeer

Ga ook voor perfectie in elk detail

Maak een afspraak

Accessoires

Accessoires voor de badkamer zijn echte sfeermakers, maar soms ook voor de noodzaak en de veiligheid zoals een antislipmat. Sealskin biedt een palet aan badkameraccessoires die zijn gericht op design maar ook op de veiligheid voor de gebruiker van een bad of douche. Bijpassende accessoires als toiletrolhouders, toiletborstels, zeeppompjes en zeepbakjes maken het plaatje compleet!