Gedurfd design in de badkamer!

Functioneel design op zijn best
instamat

Een goed badkamerdesign voegt kwaliteit en extra beleving toe aan jouw badkamermomenten. Het ontwerp moet garant staan voor veel comfort én bij jouw designwensen passen. Je kunt daarbij jouw persoonlijke smaak extra naar voren laten komen door één of meerdere gedurfde elementen toe te voegen. In deze blog geven wij tips voor gewaagde producten. Producten die direct de aandacht trekken. Met een uniek design, onderscheidend in hun soort én waarbij je jouw persoonlijke smaak helemaal terug ziet komen in je badkamerontwerp.

De radiator die gezien mag worden

Niet iedereen denkt direct aan design wanneer je over radiatoren praat. Maar daar komt absoluut verandering in wanneer je de radiatoren van Instamat hebt gezien. Deze radiatoren zijn er in veel verschillende maten én met een trendsettend design! Met de unieke vormen gaan de radiatoren helemaal op in jouw badkamerinterieur. De ultieme combinatie van warmte en design zorgen voor een gevoel van luxe en wellness in huis. En omdat de verschillende modellen ook beschikbaar zijn in diverse kleuren en maten, is er altijd één die bij jouw stijl past. Een ware blikvanger in elke badkamer.

Instamat

De kraan als eyecatcher

Dat ook een kraan als stijlelement kan worden toegevoegd aan je badkamer blijkt des te meer wanneer je de kranen van AXOR bekijkt. De verschillende ontwerpen passen feilloos in iedere badkamer. Ze creëren een eenheid tussen functie en ontwerp en komen helemaal tot leven in jouw badkamer. Er zijn zelfs kranen met een marmeren- of houten afwerking. Perfect voor een onderscheidende touch in een badkamer. En hou je meer van kranen met een kleur? Ook dan zijn er mogelijkheden genoeg. Wist je dat er ook bijzondere vrijstaande kranen zijn? Die plaats je op de badkamervloer in plaats van naast de wasbak. Dat is pas en designstatement in je badkamer!

Design tot in de details

Natuurlijk moet je badkamerontwerp tot in de laatste details kloppen. Want alleen als alles klopt, word je echt gelukkig van je badkamer. Bij een perfect gestylede badkamer is ook nagedacht over de juiste planchetten, de mooiste handdoekhaakjes en een bijpassende toiletrolhouder. En daar sluiten de producten van Keuco voortreffelijk op aan. Hou je van glas in je badkamer? Dan kun je gaan voor planchetten en een toiletrolhouder met glazen elementen. Helemaal in stijl. Of gaat je voorkeur uit naar groot en chroom? Dan kun je kiezen voor een groter planchet met geïntegreerde handdoekhaak. Met de verschillende combinaties kun je jouw stijl helemaal tot uiting laten komen, tot in de laatste details.

Keuco

Maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom en laat je informeren over de mogelijkheden.

Afspraak maken

Gerelateerde artikelen