Kleine ruimte, groot geluk!

Baderie - Geesa frame toiletaccessoires

Je toilet is misschien een kleine ruimte, maar dat wil niet zeggen dat het een saaie ruimte moet zijn. Sterker nog, júist in je toilet kun je je uitleven met een inrichting die helemaal past bij jouw stijl en smaak. Een aantal geluksvergroters op een rij.

Met accessoires maak je al snel het verschil! Zoek accessoires die passen bij jouw woonstijl of die daar juist heel mooi mee contrasteren. Ga altijd voor spullen die jij mooi vindt en zoek deze - zeker in een kleine ruimte als een toilet - zoveel mogelijk binnen één kleur of een kleurfamilie. Met dat laatste bedoelen we accessoires die niet precies dezelfde kleur hebben, maar wel verwant aan elkaar zijn. Combineer bijvoorbeeld eens verschillende pasteltinten. Als je door je oogharen kijkt en alle tinten hebben dezelfde lichtintensiteit, dan weet je dat je goed zit. Je krijgt dan een uitgebalanceerd en zacht geheel, ook fantastisch bij neutraal grijs of helder wit.

 

Van zeeppompje tot toiletrolhouder

Een andere mogelijkheid is ton-sur-ton: kies je lievelingskleur en zoek tinten die er dichtbij liggen, net zoals je ziet bij verfstalen. Zeeppompjes of -bakjes, toiletrolhouders, eigenlijk alles wat je kan verzinnen is vaak in heel veel smaakvolle tinten verkrijgbaar. Ton sur ton kan trouwens ook heel prachtig als je grijs, donkergrijs en uiteindelijk zwart - of wit - met elkaar verbindt, zoals in het inspiratiebeeld.

Baderie - toiletaccessoires
Baderie - toiletaccessoires
Baderie - toiletaccessoires

Accessoires in trendkleur zwart

Ga je voor één trendkleur, denk dan eens aan zwart. Van accessoires en inbouwnissen tot aan lichtschakelaars en toiletborstels, het is er allemaal! Zwart geeft van die heerlijk pittige accenten en alles blijft tóch een geheel. Erg mooi zijn de strak vormgegeven accessoires van het Nederlandse designmerk Geesa. Zij begrijpen als geen ander dat je toilet gewoon het mooist wordt als alles bij elkaar past, tot het handdoekhaakje aan toe. In aansluiting daarop zijn de lichtschakelaars van Gira een aanrader. Deze zijn ook verkrijgbaar in een superplatte variant. Zo wordt een lichtschakelaar ineens een mooi detail.

Geesa Frame - toiletaccessoires
Gira Touch Switch Black
Geesa frame toiletborstelhouder

Hippe hexagon tegels

In het voorbeeld hieronder hebben we de wand helemaal doorgetegeld tot aan het plafond. Dat geeft een mooi en strak effect. En - niet geheel onbelangrijk - het tegelpatroon van de trendy zeshoekige tegels van Sphinx tegels komt zo extra goed uit. Het betekent wel dat je op deze manier geen planchet boven het toilet hebt. Daarvoor heeft LoooX een handige oplossing: de kant-en-klare inbouwnis. Kun je toch je mooie spullen (of planten!) kwijt. En om het helemaal af te maken: er is ook zo’n inbouwnis speciaal voor je reserve-toiletrollen. Handig en mooi in één.

Baderie - LoooX inbouwnis
Baderie - Sphinx tegels concrete
Baderie - LoooX toilet inbouwnis
LoooX Colour Box Antracite

Meer badkamerinspiratie opdoen? Vraag dan ons gratis inspiratiemagazine aan.

Inspiratiemagazine aanvragen

Kranen en waskommen

Heb je plek voor een fonteintje in je toiletruimte, dan zijn er ook daarvoor enorm veel keuzes in zwarte kranen, zwarte (mini)waskommen en zelfs zwarte spiegels. Wat je ook kiest en welke kleur het ook wordt, met de juiste accessoires zorg je dat jouw kleinste ruimte groots is in uitstraling.

Baderie - Febe xs marin xs anchor xs
Baderie Stor
Baderie planchet boven fonteinspiegel
Baderie fonteinplanchet van staal mat zwart

Is jouw toilet toe aan een update? Onze badkamermeesters denken graag met je mee!

Maak een afspraak

Gerelateerde artikelen