Badkamerverwarming, om warm van te worden

Baderie - badkamerradiator

Misschien herken je het wel. Zodra je ook maar eventjes over verhuizen of verbouwen denkt, start er een bepaald proces in je hoofd: je gaat (on)bewust nadenken over de inrichting van je nieuwe woonplek. De een begint een Pinterest-bord, de ander scheurt ‘old-school’ plaatjes uit tijdschriften en folders en de gestructureerde mensen onder ons plakken interieurboeken of -magazines vol met sticky notes. Zo hebben we allemaal onze eigen manier om inspiratie op te doen en ideeën te verzamelen.

Functioneel versus stijlelement

Vaak gaat het dan om kleuren, meubels of accessoires. Veel minder gaat het over functionele, maar oh zo onmisbare producten. En dat vinden we toch jammer. Want als er één badkamerproduct is dat absoluut niet kan en mag ontbreken  in je badkameris het de badkamerverwarming. Klinkt saai? Niet waar: de badkamerverwarming van vandaag de dag is vooral heel erg mooi en kan zelfs een hippe eyecatcher zijn in je badkamer of toilet.

Baderie - Vasco designradiator
Baderie - HSK handdoekradiator
Baderie - HSK designradiator
Baderie - Vasco designradiator

Meer lezen over badkamerverwarming? Vraag het gratis inspiratiemagazine aan.

Vraag het inspiratiemagazine aan

Verwarming als styling element

De badkamerradiator is allang geen storend element meer. Ze zijn er in alle mogelijke vormen, maten en kleuren. Er zijn horizontale en verticale radiatoren en stoere en moderne. Door deze nieuwe benadering wordt de radiator niet alleen een fijn onderdeel van je interieur, je kunt er een echte eyecatcher van maken en zelfs de rest van je badkamer daarop afstemmen. Dat lijkt misschien de wereld op zijn kop, maar dat is het zeker niet. Kijk maar naar de nieuwe designradiator Iskol, een elektrische radiator. Hier keert de traditionele ladder terug als bijzonder badkamerelement, een mooie combinatie van krachtig design, heerlijke warmte, superieure kwaliteit en… hij is in meer dan 200 kleuren leverbaar. Ook een beauty: de stoere Tubone-H van Instamat. Bijna te mooi om verwarming te zijn.

Baderie - Instamat Tubone
Baderie - Instamat Jay handdoekradiator
Baderie - Instamat Iskol designradiator

Soorten verwarming

Door de ruime keuze is het belangrijk om voor jezelf te bepalen wat voor soort verwarming je wilt, hoe groot de ruimte is en wat je budget hiervoor is. Misschien is het wel een goed idee om voor vloerverwarming in combinatie met een designradiator te gaan. Of misschien is elektrisch voor jou de beste optie. Er is werkelijk van alles mogelijk. Vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je technische vragen over het verwarmen van je badkamer? Onze Badkamermeesters staan voor je klaar om samen de voor jou beste, maar zeker ook de mooiste verwarming te kiezen.

Tip: Er zijn ook spiegels met verwarming! En dat betekent… nóóit meer in een beslagen spiegel kijken! Dat willen we toch allemaal?

Baderie - Instamat designradiator
Baderie - Vasco designradiator
Baderie - Magnum vloerverwarming

Maak een afspraak met één van onze Badkamermeesters. Zij helpen je graag de beste keuze voor verwarming te maken.

Maak een afspraak

Gerelateerde artikelen