Een passende badkamer voor iedereen

Baderie - Een passende badkamer voor iedereen

Niets is zo fijn als een badkamer waar alles geordend op zijn plek ligt met genoeg opbergruimte voor jouw huishouden. Zo weet je zeker dat je al je spullen netjes kunt opbergen en kan jouw badkamerritueel nog relaxter verlopen. Maar hoe zorg je voor een geordende én stijlvolle badkamer? Wij geven je graag wat tips.

Wastafels op maat

Een wastafel moet naast stijlvol ook praktisch zijn. Want in een opgeruimde badkamer ontspant het net wat fijner. De nieuwe Geberit Smyle wastafel is zowel praktisch als stijlvol. De keramische wastafel lijkt naadloos over te lopen in de onderkast waardoor wastafel en kast één geheel lijken te vormen. Dankzij de brede aflegruimte naast de kraan kun je een zeepje of je tandenborstel op de wastafel kwijt. Je kunt ook kiezen voor een los aflegplateau naast de wastafel. Zo heb je jouw favoriete badkamerspullen altijd binnen handbereik. En -niet geheel onbelangrijk- de wastafels én onderkasten zijn in verschillende formaten te verkrijgen. Hierdoor zit er gegarandeerd een oplossing bij voor jouw ideale badkamer!

Baderie - Geberit Smyle
Geberit Smyle
Baderie - Geberit Smyle
Geberit Smyle

Badkamermeubels

De wastafelonderkasten uit de Smyle serie zijn perfect afgestemd op de wastafels. Ze lijken één geheel te vormen maar door een subtiele ruimte tussen de wastafel en het meubel krijgt de wastafel een zwevende uitstraling. De onderkasten zijn uitgerust met de soft-close-technologie waardoor de riante lades altijd zacht sluiten. Daarbij zijn de wastafelmeubels perfect te combineren met de halfhoge opbergkasten. Zo hebben ze allebei gestroomlijnde en verchroomde grepen met een moderne uitstraling. Door de praktische indeling zijn deze kasten ideaal voor het opbergen van heel veel badkamerbenodigdheden. Ook de laden zijn praktisch ingedeeld. Er is een keuze uit verschillende lade-indelers, waardoor er altijd plek is voor alle grote én kleine spulletjes. De grote standaard spiegel aan de binnenkant van de deur maakt dit meubel helemaal af. 

Baderie - Geberit Smyle
Baderie - Geberit Smyle

Toilet

Het toilet van deze Geberit serie volgt het harmonieuze design van de wastafel en geeft de badkamer een eigentijdse look met rustige uitstraling. Het toilet is eenvoudig te reinigen dankzij het innovatieve Rimfree® ontwerp. Hierbij is er geen spoelrand aanwezig waar vuil achter kan blijven zitten. De zitting is natuurlijk ook verkrijgbaar met een softclose-technologie waardoor de deksel zachtjes sluit. De optionele Quick Release scharnieren zorgen ervoor dat de zitting eenvoudig kan worden verwijderd voor makkelijker schoonmaken!

Baderie - Geberit

Wil je meer weten?

Wil je meer informatie over deze producten? Of wil je weten of deze meubelen ook in jouw badkamer toegepast kunnen worden? Neem dan contact op met onze badkamermeesters, zij helpen je graag verder!

Maak een afspraak

Gerelateerde artikelen