Deel je douche slim in!

Een perfecte indeling van jouw douche
Baderie - Deel je douche slim in!

Het kiezen, indelen en inbouwen van je douche is geen eenvoudige klus. Je moet met veel verschillende factoren rekening houden. De planning, de materialen, de indeling van de ruimte en uiteindelijk het comfort. Al deze aspecten zijn belangrijk, want ook je douche moet kloppen tot in de kleinste details.

Om dit proces een stuk eenvoudiger te maken heeft GROHE een nieuwe innovatie op de markt gebracht. Het GROHE Rapido Smartbox-system is eigenlijk het antwoord op alles. Met zijn eindeloze opties creëer je flexibiliteit en vrijheid om je douche zo optimaal mogelijk in te richten.

GROHE Rapido Smartbox-system - Baderie

Hoe werkt de GROHE Rapido inbouwbox?

De GROHE Rapido inbouwbox betekent meer ruimte en flexibiliteit voor iedereen die graag georganiseerd begint aan het plaatsen van een douche in de badkamer. De inbouwbox is zeer compact waardoor hij al geplaatst kan worden in wandjes van 75 mm dik. En ben je nog niet zeker over welk design en uitstraling je wilt? Geen probleem, je kunt namelijk de inbouwbox al installeren en later pas kiezen uit de 170 mogelijke opbouwsets. In de basis kies je uit drie verschillende bedieningsmogelijkheden, die weer verkrijgbaar zijn in veel verschillende kleuren of uitvoeringen. Namelijk; de Smartcontrol, de thermostaatkraan of de eengreepsmengkraan. Deze passen allemaal naadloos op de inbouwbox. Dit is ook goed om te weten wanneer je de stijl van de badkamer aan wilt passen. Het vervangen van de opbouwset kun je -zonder te breken- eenvoudig regelen. Daarnaast bespaar je met de de GROHE Rapido ook op ruimte. De bijzonder slanke opbouwsets zijn maar 43mm dik.

Baderie - GROHE Rapido inbouwbox

Alle mogelijkheden

Deze GROHE inbouwbox is (met de 170 verschillende opbouwsets) niet alleen esthetisch gezien een goede optie, maar kan in veel situaties ook helpen bij het oplossen van jouw badkameruitdagingen. Omdat de inbouwbox zo flexibel te plaatsen is hoef je hem niet standaard onder je douchekop te plaatsen. Zo kun je -handig bij jonge kinderen of een mantelzorgwoning- de SmartControl of thermostaat aan de zijkant van de douche plaatsen. Hiermee voorkom je het risico van een natte arm bij het aanzetten van de douche. Daarbij kun je ook de temperatuur of het watervolume van het douche eenvoudig aanpassen wanneer je er zelf niet onder staat.

Baderie - GROHE
Baderie - GROHE
Baderie - Grohe douchesysteem
Baderie - Grohe douchesysteem

Meer weten over de mogelijkheden van de GROHE inbouwbox? Onze badkamermeesters vertellen je er graag meer over.

Maak een afspraak

SmartControl van GROHE

De SmartControl is een dunne (43 mm) inbouwoptie waarmee je tot drie douchefuncties kunt bedienen door middel van eenvoudige druk-draai bewegingen. Zo kun je bijvoorbeeld de regendouche, de handdouche en de gewone douche activeren met de SmartControl. Met deze inbouwvariant zorg je tevens voor een precieze bediening van het warme water én de keuze van waterstraal. Met een druk op de knop start of stop je de gewenste waterstraal. En met een draai aan de knop bepaal je de besturing van het watervolume.

Het slanke, naadloze design kan gecombineerd worden met een breed scala aan hoofd- en handdouches. Zo sluit het perfect aan op jouw badkamerstijl. Met de SmartControl heb je ook nog keuze in stijl. Naast de twee verschillende vormen (rond of vierkant) heb je ook keuze uit veel verschillende afwerkingen. Zo is er onder andere een chique chromen variant, een klassieke goudkleur of kun je kiezen voor een moderne maanwit acrylglas afwerking.

Baderie - GROHE Smartcontrol
Baderie - GROHE Smartcontrol
Baderie - GROHE Smartcontrol

Thermostaten en mengkranen

In plaats van de SmartControl kun je ook kiezen voor een thermostaat of mengkraan. De nieuwe thermostaten zijn ontworpen voor meer gemak en comfort. Zo is er een twee-knoppen-variant met een erg gebruiksvriendelijke werking. Je kunt de handdouche aanzetten door de bovenste knop naar links te draaien. En wil je liever gebruik maken van de hoofddouche? Draai hem dan naar rechts. Hoe verder je doordraait, des te harder de straal wordt. Daarnaast kun je ook kiezen voor een ééngreepsmengraan. Door middel van de bovenste knop kun je kiezen voor een krachtige sproeistraal, een ontspannende regendouche/badkuip-vulstand of de handdouche. Met de mengkraan kun je vanzelfsprekend de temperatuur van het water instellen én tegelijkertijd het watervolume bepalen.

Baderie - GROHE thermostaat
Baderie - Grohe thermostaten en mengkranen

Inspiratiemagazine

Wil je meer inspiratie om je douche slim in te delen?

Vraag ons inspiratiemagazine aan

Gerelateerde artikelen