Thebalux

Thebalux logo

Praktisch badkamermeubilair

Al sinds 1995 staat Thebalux voor prachtig en praktisch badkamermeubilair. Alle producten worden in Nederland geproduceerd, lekker dichtbij dus! Thebalux levert ook wastafelbladen en waskommen in allerlei stijlen. En daar houdt het niet bij op: de meubelen van dit merk passen in elke badkamer, want ze zijn beschikbaar in vele kleuren, modellen, breedtematen en zelfs dieptematen.

Thebalux badkamermeubel
Thebalux spiegel zwart
Thebalux badkamermeubel
Thebalux ladeindeling

Wil je meer zien van Thebalux? Kom langs in één van onze Baderie showrooms

Maak een afspraak

Badkamermeubel samenstellen

Er zijn meerdere productlijnen, waarbinnen je ontzettend veel keuze hebt om naar jouw wens en smaak zelf je badkamermeubel samen te stellen. Waar de ene productlijn uitblinkt met de vele kleuropties, biedt een andere extra veel maten en weer een andere meerdere greepvarianten. Zo zijn de meubels er in drie verschillende dieptematen van 40, 45 en 51,5 cm. Kies je voor een diepte van 40 cm dan heb je keuze uit 60 tot 120 cm breed. De meubels van 45 en 51,5 cm gaan zelfs tot een breedte van 160 cm. De meubels zijn allemaal voorzien van dezelfde kleuropties en greepvarianten. Zo maak je van jouw wastafel het stralende middelpunt van je badkamer.

 

Basix line meubel

Het Basix line meubel is uniek bij Baderie. Het meubel is een functionele basis, beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Bij Baderie hebben we een Basix Line badkamer ontworpen, op basis van het Basix line meubel. Zo kun je precies zien, hoe je jouw meubel kun stylen.

 

Basixline
Basixline1
Basixline2
Basixline3

Wil je de gehele Basix Line badkamer zien? Bekijk de Basix Line badkamer hier.

Basix Line badkamer