Novellini

Novellini

Stijlvolle douchewanden en stoomcabines

Belangrijk om over na te denken bij het ontwerpen van je ideale badkamer: hoe gaat je douche eruitzien? Douchen doe je immers vaak! Bovendien is zo’n douchewand best groot en daarmee een beeldbepalend onderdeel van je badkamer. Bij Novellini begrijpen ze dat. Zij maken onder meer bijzonder stijlvolle en veelzijdige douchewanden, douchedeuren en stoomcabines voor badkamers van vrijwel elke grootte, passend op elke muur en in elke situatie.

De douchewanden van Novellini staan synoniem aan stijlvol. Reden voor Baderie om veel met Novellini-producten te werken. Het zijn stuk voor stuk unieke designobjecten die volledig op jouw smaak kunnen worden afgestemd. Zo maak je van jouw nieuwe badkamer een unieke, smaakvolle ruimte waarin je maximaal kunt genieten. De producten van Novellini zijn bovendien altijd innovatief en van duurzame, hoogwaardige kwaliteit.

Kuadra

Douchewand voor kleine of grote badkamer met zwart accent

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de lichtinval in je badkamer kun je bovendien kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment aan slanke profielen, verschillende glassoorten en subtiele afwerkingen. Wil je je douchewand zwart accentueren? Of een douchewand met deur erin? Het kan allemaal. Ook voor een kleine badkamer biedt Novellini tal van mogelijkheden.

Hoe veiligheid en een mooi design samengaan

Novellini biedt bovendien keuze uit verschillende soorten veiligheidsglas. Transparant glas zorgt natuurlijk voor de meest ruimtelijke beleving, maar wil je meer privacy dan zijn daarvoor ook veel mogelijkheden. Je kunt kiezen uit structuurglas bijvoorbeeld of glas met een motief: van strepen tot bamboemotief en van vierkantjes tot stippels of andere motieven. Voor wie het wat eenvoudiger en strakker wil is gekleurd glas, zoals het trendy rookglas een fraaie optie. Zeker als het wordt gecombineerd met een geraffineerd zwart profiel.

novelli
Novellini Glax hammam
Novelli
novelli

Wil je de nieuwste innovaties van Novellini ontdekken ? Lees er alles over in ons inspiratiemagazine.

Magazine aanvragen

Schuifdeur of draaideur

Als je voor een inloopdouche gaat, kun je volstaan met een of twee douchewanden, maar deze doucheoplossing is niet voor elke situatie geschikt. Vaak is een deur toch echt een must en dan kun je - afhankelijk van de indeling van je badkamer - gaan voor een draaideur of een schuifdeur. In een kleine badkamer zal in veel gevallen een schuifdeur de beste optie zijn. Novellini heeft hoe dan ook voor elke situatie een oplossing! En als die niet standaard beschikbaar is, dan maken ze jouw douchewand tot een meter breed en twee meter hoog gewoon op maat! Met net zoveel persoonlijke opties als bij alle andere producten van Novellini.

Je eigen stoomcabine

Maar daar houdt het niet mee op. Want wat Novellini ook heel goed begrijpt, is dat er niets boven wellness in je eigen badkamer gaat. Daarom biedt dit mooie merk ook allerlei fijne stoomcabines. Ook inbouw of tweepersoons. Net als de douchewanden altijd ontzettend stijlvol en van hoogwaardige kwaliteit. Stel je eens voor… Aan het einde van de dag heerlijk ontspannen genieten van zo’n welverdiende stoomdouche. Wie wil dat nou niet?

Stoom en watermassage

De Novellini stoomcabines zijn standaard voorzien van een handdouche met drie standen. Hierdoor heb je de mogelijkheid de watermassage naar eigen wens in te stellen. Met de stoomfunctie in je nieuwe stoomcabine ontstaat een aangename nevel die de transpiratie stimuleert, de poriën opent, de huid verzacht, zuren en gifstoffen helpt afvoeren en ook nog eens de spieren ontspant. Dat is wellness thuis in optima forma! Maar er is nog meer mogelijk: de Novellini cabines kunnen worden aangevuld met allerlei andere wellnessfuncties naar wens.

Stoomcabine
Stoom
Stoomcabine
Stoomcabines

Ben je benieuwd of deze stijl bij je past?

Doe de StijlAnalyse

Kleur-, aroma-, en muziektherapie

Hydromassage is een van de opties, waarbij jets de waterstraal omtoveren in een miniatuurdraaikolk met verschillende standen. Hierbij kunnen verschillende lichaamszones worden gemasseerd: van nek en schouders tot rug en van het hele bovenlijf tot de ledematen. Er zijn ook allerlei extra opties, zoals chromotherapie (een lichtbehandeling waarbij warme kleuren energie verhogend en koele kleuren kalmerend werken), aromatherapie (waarbij ceder, citrusvruchten of oosterse specerijen verkwikkend en munt, citroen of lavendel ontspannend werken). Zelfs muziektherapie is mogelijk, zodat echt alle zintuigen aan bod komen.

 

Wil je meet weten of je eigen stoomcabine thuis?

Baderie - Novelinni