Onze woonmaand favorieten

Duravit

Het is deze maand woonmaand! Dit jaar is er niet één badkamertrend die boven alle andere uitsteekt. Een trend die momenteel actueel is, is bijvoorbeeld ronde vormen. Onze stylisten hebben speciaal voor jullie hun favorieten verzameld, zodat jij inspiratie kunt opdoen voor je badkamer.

Heb lef in de badkamer

Kleuren toepassen wordt pas echt leuk als je voor veel contrast kunt zorgen. Detremmerie staat bekend om haar vormen en is goed te combineren met kleuren, vormen en materialen. Marmer, hoogglans, ovaal, rond en groen... De meubels zijn volledig modulair.

Detremmerie
Spiegel 2
Detremmerie

Accessoires kunnen jouw badkamer net dat beetje extra geven. De nieuwe badkamerspiegels van Detremmerie zijn hier een goed voorbeeld van. Met diverse uitvoeringen komt deze spiegel in vrijwel elke badkamer perfect tot haar echt. Houd je van ronde vormen? Dan zou je eens kunnen denken aan een ovale spiegels in plaats van een standaard ronde spiegel. 

Detremmerie

Villeroy & Boch Tegels

De serie Metalyn van Villeroy & Boch Tegels heeft de uitstraling van metaal en beton en worden in de moderne interieurvormgeving bij voorkeur toegepast om een extravagante, minimalistische en ruimtelijke sfeer te creëren.

De basistegels zijn te verkrijgen in zes harmonisch op elkaar afgestemde kleuren. Ze bieden mogelijkheden voor expressieve vormgeving van wanden én vloeren. Combineer de decortegel met strakke lijnen met één van de andere basistegels uit dezelfde serie.

Villeroy & Boch

Wil jij meer inspiratie opdoen? Vraag dan ons gratis inspiratiemagazine aan.

Inspiratiemagazine aanvragen

Nieuw elan in jouw badkamer

Duravit geeft een nieuw elan in je badkamer met Happy D.2 Plus. Deze bijzondere serie bestaat uit mooie afgeronde badkamermeubels, spiegels, ligbaden en een bijpassend wandclose. De lade-indeling van de Happy D.2 Plus biedt genoeg ruimte voor alles wat je nodig hebt, zo heb je genoeg ruimte om je persoonlijke verzorgingsspullen op te bergen. Het voordeel bij een lade-indeling is dat het geordend ligt. Genoeg ruimte biedt de lade wel. 

Met de bijzondere c-bonded technologie wordt het keramiek naadloos met het metalen frame verbonden. Het keramiek en het meubeloppervlak lopen naadloos in elkaar over. 

Duravit

Baderie huismerk

Tijdloos design met een klassieke tint: daar staat de Essential Line van Baderie om bekend. Dit matwitte badkamermeubel past vrijwel in iedere badkamer. Een ronde spiegel mag namelijk niet ontbreken. Ronde spiegels zijn helemaal in op dit moment. Naast het gemak van een spiegel zorgen spiegels er ook voor dat een ruimte optisch groter en lichter lijkt. Dit is vooral handig in kleinere ruimtes. Ook in grotere ruimtes kunnen ronde spiegels voor meer ruimtelijk effect zorgen.

Baderie huismerk

StijlAnalyse

Welke stijl past bij jou? Ontdek welke stijlpersoonlijkheid jij bent en doe de Baderie StijlAnalyse. Deze analyse is dé basis voor al je keuzes op het gebied van interieur, (badkamer)ontwerp en styling. Een onmisbare tool voor iedereen die zijn of haar zinnen heeft gezet op het vormgeven van de allermooiste badkamer!

Start de StijlAnalyse

Gerelateerde artikelen