Mooi & slim design

Keuco - doucheset

Producten die tot in detail kloppen en die jouw badkamer omtoveren tot een echte droombadkamer… daar houden we van bij Baderie! Mooi vormgegeven voor de looks en slim bedacht voor nog meer comfort. We zetten een aantal zichtbare en onzichtbare innovaties voor je op een rij. Dit zijn dé geluksvergroters voor je badkamer.

Rustgevende massage

Een whirlpool is natuurlijk het summum voor als je van heerlijk badderen houdt. De lucht- of waterjets die het water bewegen, zorgen voor een heerlijk ontspannende of juist een intensieve, enerverende massage. Kom maar door met die energieboost! Bij Villeroy & Boch vinden ze alleen een fijne massage niet genoeg: deze baden zijn ook nog eens fluisterstil, liggen heerlijk door de vlak geïntegreerde jets en zijn eenvoudig schoon te maken.

Baderie - Villeroy & Boch whirlpool
Baderie - Villeroy & Boch whirlpool systeem
Baderie - Villeroy & Boch jet
Baderie - Villeroy & Boch whirlpool jet

Vraag onze Badkamermeester welk type whirlpool het beste bij jou past.

Maak een afspraak

Muziek

Heerlijk genieten van je eigen muziek terwijl je uitgebreid doucht of baddert, wie wil dat nou niet? Rustig als achtergrondmuziek of lekker luid om ongegeneerd mee te zingen. Met het Busch-AudioWorld® kun je radio luisteren, maar ook je favoriete Spotify-lijst streamen. Zo heb je altijd je favoriete muziek bij de hand, zelfs in je eigen badkamer. Busch-AudioWorld® is beschikbaar in meerdere kleuren, dus er is altijd een die perfect past bij jouw badkamerstijl.

Baderie - Busch Jaeger audiosysteem
Baderie - Busch Jaeger audiosysteem

Strak design

Minder is meer! Keuco combineert minimalistische elegantie met een maximale douchebeleving. De thermostaat, het watervolume en de slangaansluiting van deze doucheset worden op een intelligente manier samengevoegd, zodat het product er aan de voorkant heel basic en strak uitziet. Combineer je dit met de elegante en dunne douchezitting van Linido, dan kun je lekker zitten terwijl het warme water je lichaam ontspant. Ingeklapt neemt de zitting weinig ruimte in beslag, dus deze is ook geschikt voor een kleine ruimte.

Baderie - Keuco doucheset
Baderie - Keuco douchesysteem
Baderie - Keuco thermostaatkraan
Baderie - Handicare zitje in douche

Wil je meer badkamerinspiratie opdoen? Vraag dan ons gratis inspiratiemagazine aan.

Inspiratiemagazine aanvragen

Geurloos

Iedereen wil een fris toilet. Wil jij in de stank van je voorganger zitten? Natuurlijk niet! Daarom is er de DuoFresh-module van Geberit. Deze filtert nare geurtjes direct: door een stille ventilator worden de luchtjes via de toiletpot en de wateraanvoerleiding naar het koolstoffilter achter de bedieningsplaat gevoerd. Hier wordt de lucht gereinigd en terug de ruimte ingeblazen. Een ingebouwde sensor ziet iemand het toilet naderen en activeert automatisch het systeem. Slim detail! En met de oriëntatieverlichting vind je het toilet eenvoudig in het donker wanneer je ’s nachts naar het toilet gaat. Handiger wordt het niet!

Baderie - Geberit DuoFresh-module
Baderie - Geberit
Baderie - Geberit DuoFresh-module

Gerelateerde artikelen