Detremmerie

Detremmerie logo

Detremmerie, van badkamermeubel tot spiegel en ligbad

In je ideale badkamer zijn alle elementen van belang. De spiegel waar je elke dag in kijkt, het meubel waarin je je spullen stijlvol opbergt… Het brede assortiment van Detremmerie bestaat daarom onder meer uit spiegels, meubelen, ligbaden en accessoires in verschillende stijlen, maar allemaal even mooi.

Badkamermeubel met waskom

Onmisbaar in je nieuwe badkamer is natuurlijk het wastafelmeubel. Je hebt ze in allerlei verschillende kleuren en materialen. Zo zijn er houten badkamermeubels (walnotenhout is een chique voorbeeld) en meubels in de meest uiteenlopende zachte of juist felle kleuren, wit of zwart en in hoogglans of mat. Met een mooi badkamermeubel heb je altijd voldoende opbergruimte. Onverminderd populair is het badkamermeubel met waskom en daarom heeft Detremmerie ook daarin heel veel sierlijke keuzes. Er zijn opbouw waskommen, maar ook wasbassins, die zijn geïntegreerd in het opbouw wastafelblad. De materialen waaruit je op het gebied van wastafels kunt kiezen zijn uiteenlopend. Eigentijds beton en klassiek marmer zijn natuurlijk altijd een optie, maar er zijn ook de zogeheten Mineral Stone wastafels. Deze bestaan uit een gekleurde kern van mineralen en kunnen gelakt worden in acht kleuren. Het materiaal is bovendien krasvast en duurzamer dan natuursteen. Mooi detail: in het zelfde materiaal zijn ook douchebakken verkrijgbaar. Zo style je je badkamer tot een harmonieus geheel. 

 

Carrara

Maak het écht persoonlijk 

Helemaal ‘jij’ wordt het met de badkamermeubels die je zelf naar wens kunt samenstellen, tot aan de verlichting aan toe. Zo biedt de NoLimit-lijn - what’s in a name - ongekend veel mogelijkheden en combinaties. Met maar liefst 280.000 items als onderkasten, badkamermeubels, wastafels, waskommen en spiegels is zo’n beetje alles mogelijk wat je maar kunt bedenken. En met de serie Architect kun je zelfs tot op de millimeter nauwkeurig je eigen gepersonaliseerde badkamermeubel ontwerpen. Met het materiaal Solid Surface is daarbij ook elke vorm en maat wastafelblad te maken. Persoonlijker wordt het niet!

 

Walnut
Detremmerie
Walnut
Walnut

Wil je meer weten over Detremmerie?

Maak een afspraak

Vrijstaand ligbad

Heb je er de ruimte voor, dan ga je natuurlijk voor een vrijstaand ligbad. Want (bijna) niets geeft meer een luxe wellness gevoel in je eigen badkamer dan zo’n fraaie eyecatcher. En als je een ligbad vrijstaand plaatst, dan creëer je automatisch een ruimtelijk effect. Dat is wat je wil! De ligbaden van Detremmerie zijn stuk voor stuk juweeltjes om te zien. Altijd goed is de traditionele vorm, waarbij de curve van het bad doorloopt tot aan de vloer. Maar Detremmerie heeft nog veel meer: een klein ligbad voor als je wat minder ruimte hebt, bijvoorbeeld. Of een ovaal of zelfs eivormig bad… Of een ligbad op eigentijds vormgegeven strakke pootjes, voor wie iets gewaagds wil.

 

Vrijstaand bad

Spiegel aan de wand of op de kast

Een van de belangrijkste dingen in de badkamer is natuurlijk de spiegel. Want of je je nu ’s ochtends klaarmaakt voor de dag of ’s avonds voor het slapen gaan, in de spiegel kijk je meerdere keren per dag. Dan is het fijn als ook die spiegel mooi vormgegeven is. Wat dacht je van een ronde spiegel of een heel grote spiegel? Heel smaakvol en helemaal van nu zijn de spiegels die boven en onder perfect rond zijn, maar aan de staande zijkanten strak en recht. Ze houden een beetje het midden tussen een ovaal en een rechthoek. Detremmerie heeft uiteraard ook ruime keus als je het hebt over een badkamerspiegel met verlichting. En natuurlijk zijn er spiegelkasten, die een spiegel combineren met opbergruimte. Altijd handig!

 

Detremmerie
Detremmerie
Spiegel Detremmerie
Spiegel

Vraag hier het gratis Baderie inspiratiemagazine aan.

Magazine aanvragen