Duravit

Duravit logo

Duravit: alles voor je badkamer, van wastafelmeubel tot douche-wc 

Van je nieuwe badkamer een echt paradijs maken, wie wil dat nou niet? De collectie van Duravit helpt daarbij. Met het mooiste keramiek, de stijlvolste ligbaden en de slimste toiletten, maakt dit innovatieve kwaliteitsmerk het verschil. Bijpassende badkamermeubels zorgen voor opbergruimte in stijl.

Gerenommeerd design

Wat je smaak ook is, alle producten van Duravit zijn stuk voor stuk oogverblindend om te zien. Er bestaat dan ook een intensieve samenwerking met gerenommeerde designers als Philippe Starck. Deze esthetiek, gecombineerd met zeer hoogstaande kwaliteit, zorgt voor unieke badkamers. Alles kan bovendien perfect op elkaar worden afgestemd met als doel eenheid en rust. Zo wordt jouw badkamer de ideale plek om in te ontspannen!

WhiteTulip

Complete badkamer

Een heel mooi voorbeeld van de samenwerking met Philippe Starck is de serie White Tulip. Het is de eerste helemaal complete badkamer die Starck voor Duravit ontwierp. Van ligbad, wastafels, wastafelmeubels, toiletten en bidets tot spiegels en zelfs een complete kranencollectie. De serie is zoals de naam al zegt geïnspireerd op de tulp. Deze elegante, sierlijke en bijna sculpturale belijning levert een verfijnd en tijdloos design op. De vorm is organisch en speels en volgens de ontwerper zelf ‘aanhankelijk’. Naast de White Tulipserie heeft Duravit nog veel meer mooie series, allemaal een lust voor het oog. Zo zijn er de series D-Neo (eenvoudig en strak), Happy D.2 plus (chique met welvingen en afgeronde hoeken) en Viu (superstrak, maar toch organisch gevormd).

Complete badkamer
Complete badkamer
Duravit
Wastafelmeubel Duravit

Wil je meer weten over Duravit?

Vraag ons magazine aan

Wastafelmeubel

Bij verfijnd keramiek horen bijpassende wastafelmeubels. De meubels van Duravit zijn altijd erg elegant en verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Meestal ook zeer geschikt voor een dubbele wastafel. Je kunt kiezen tussen verschillende kleuren die er vaak zowel in hoogglans, satijnglans en matte afwerkingen zijn. Hoogglans geeft daarbij een schitterend effect. Het voordeel van satijnglans is dat op dit speciale lakoppervlak eventuele beschadigingen nauwelijks houvast krijgen, zodat het meubel er lang als nieuw uit blijft zien. Reiniging en onderhoud zijn extra makkelijk door een speciale anti-vingerafdrukcoating. Kies je trouwens voor je wastafelmeubel hout, dan heb je de keuze tussen eiken- of Amerikaans notenhout.

Wastafelmeubel zwart

Wastafelmeubel staand 

Plaats je je wastafelmeubel staand, dan is er ook heel veel keus. Heel bijzonder is een ronde wastafel inclusief zuil. De variant hierop, een ronde wastafel met bijpassende zuilvormige onderkast is mooi, praktisch en tegelijk ruimtebesparend. Bij deze kast kun je zowel de kleur van de kast als van de planken kiezen. Wil je je wastafelmeubel zwart? Ook daarin is enorm veel keus.  Heel stijlvol is het om dan ook de planken zwart te laten. Of je kunt juist voor een contrasterende kleur gaan en bijvoorbeeld het wit van de wastafel zelf laten terugkomen.

Wastafelmeubel

Badkamer met bad

Heb je er de ruimte voor, ga dan zeker voor een vrijstaand ligbad. Ze zijn ten eerste altijd prachtig om te zien en doen zeer luxe aan, daarnaast zorgen ze ook nog eens voor een ruimtelijk effect. De keuze bij Duravit is groot. Van strak en recht, tot ovaal of met afgeronde hoeken. Een bijzondere is het ronde ligbad, eveneens uit de White Tulipserie. Niet alleen fraai door die subtiele belijning, vooral ook uniek door de vorm. Dit bad is daarmee in veel gevallen ook geschikt voor degene die een kleine badkamer met vrijstaand bad wil.

Toiletten, bidets en douche-wc’s

Ook wie op zoek is naar toilet inspiratie of bezig is met de renovatie van het toilet, kan bij Duravit terecht. De prachtig vormgegeven closetten en douche-wc’s van dit merk zijn vaak voorzien van allerlei slimmigheden. Zo is er de HygieneFlush-spoeltechniek voor wandtoiletten, met een zeer krachtige spoelstroom door twee openingen. Dit zorgt voor een sterke reiniging. Gecombineerd met het effectieve anti-bacteriële HygieneGlaze keramiekglazuur ben je verzekerd van optimale hygiëne. En houd je van technologie? Dan is bijvoorbeeld een van de SensoWash douche-wc’s wellicht een optie: deze heeft ook nog eens een warmeluchtdroger en is zelfs te bedienen via een app of de afstandsbediening. 

Benieuwd of deze stijl bij jou past?

Doe dan hier de StijlAnalyse
Complete badkamer