Villeroy & Boch tegels

Villeroy & Boch

Hoogwaardige wand- en vloertegels

Tegels zijn een belangrijke sfeerbepalende factor in je badkamer. Je kunt ze gebruiken om een rustige omgeving te creëren of om juist interessante accenten aan te brengen door te spelen met licht, materialen en patronen. Laat je inspireren voordat je een keuze maakt. De trendy tegelconcepten van Villeroy & Boch zijn een inspiratiebron op zich. Deze hoogwaardige wand- en vloertegels blinken uit in hun grote aantal innovatieve designs, formaten en kleuren.

 

VB_Marble_Arch

Tegeltrends 2022 

We nemen je graag mee in de tegeltrend die voor Villeroy & Boch een inspiratie was voor de collectie van 2022. De natuur is een grote inspiratiebron geweest voor deze collectie. Dankzij een innovatieve kijk op de natuur zijn fascinerende tegelontwerpen tot stand gekomen. Wij lichten graag een aantal van deze nieuwe collecties uit.

LUCCA

Dit ontwerp doet denken aan een Toscaanse kalksteen, de tegel zorgt voor een elegante, natuurlijke sfeer in moderne badkamers. Zo creëer je een rustige, ontspannen sfeer vol warmte en geborgenheid. Er is keuze uit vier kleuren; pearl, sand, stone en rock met fijn gestructureerde oppervlakken.

Lucca
Lucca2
Lucca3
Lucca4

Wil je weten welke tegels bij jou passen? Doe de StijlAnalyse en ontdek jouw stijlpersoonlijkheid.

Doe de StijlAnalyse
METALYN

De nieuwe wandtegels, die het bestaande vloerconcept aanvullen, maken indruk met hun zachte kleuren die de ruimte van een elegante touch voorzien. Het lichte kubus patroon zorgt voor de optische illusie van een driedimensionale wand.

 

Metalyn
Metalyn2
MARBLE ARCH

Het expressieve wand- en vloerconcept MARBLE ARCH vertaalt de uitstraling van wit marmer naar een exclusieve keramische vormgeving en combineert het met een authentieke houtlook. Het contrast tussen gepolijste marmeren oppervlakken en matte houtstructuren creëren een unieke, elegante en natuurlijke ruimtelijkheid.

 

Marble_arch
Marble_arch2
Marble_arch3
Marble_arch4

Wil je meer weten over Villeroy & Boch? Bezoek een Baderie showroom!

Maak een afspraak
SOFT COLOURS

Deze tegels hebben een gedetailleerd reliëf, dat doet denken aan klassieke gepleisterde oppervlakken die de ruimte een natuurlijke elegantie meegeeft. De tegels bestaan uit zachte, lichte vergrijsde kleuren die de keramische oppervlakken een warme uitstraling geven.

 

Softcolours
Softcolours2
Footer

Innovatieve materialen

De wandtegels van Villeroy & Boch zijn standaard voorzien een verduurzaamd keramisch oppervlak, waardoor vuildeeltjes vrijwel volledig wegspoelen. Minder schoonmaakwerk dus. Ook de vloertegels zijn makkelijk schoon te houden. Ze zijn daarnaast vrijwel allemaal voorzien van het innovatieve vilbostone, een beschermende vlek- en vuilbestendige laag. Fijn om te weten: deze duurzame keramiek wordt energiezuinig geproduceerd.