Creëer warmte in jouw badkamer

Styling badkamer

Het winterseizoen is weer begonnen, en wat is er fijner dan na een lange werkdag thuis te komen in een sfeervolle warme badkamer waar je helemaal tot rust komt. Om jou een beetje te helpen geven we je graag een paar handige tips om jouw badkamer om te toveren naar een sfeervolle warme badkamer.

Een warm bad

Nu de winter er weer aankomt is het tijd voor een warm bad! Neem bijvoorbeeld een bad van het merk Duravit, hier heb je ruime keus in baden, van recht en strak, tot ovaal of met afgeronde hoeken. Door een kaarsje aan te steken en dikke, zachte handdoeken op te hangen creëer je past echt warmte in je badkamer.  

Styling badkamer
Styling badkamer
Styling badkamer

Tot rust met Rainfinity

Wanneer je geen ruimte hebt voor een bad is een warme douche natuurlijk ook onwijs ontspannend! Zo heeft Hansgrohe de doucheserie Rainfinity, de drie verschillende straalsoorten is het geen wat deze Rainfinity zo bijzonder maakt. En wanneer je na een lekkere zachte straal met omhullende microdruppels in een warme badjas stapt is jouw warme oase helemaal compleet.

Hansgrohe rainfinity

Easy Drain

De kleur brons is de ideale kleur om jouw badkamer een warme sfeer te geven. Je kan deze kleur in allerlei verschillende manieren toepassen, zo ook in de vorm van je douchegoot. Easy Drain heeft zo een bronskleurige douchegoot die jouw badkamer die warme sfeer geeft.

Met al deze tips wordt jouw badkamer onwijs warm en sfeervol, laat de winterdagen maar komen!

Styling badkamer

Wil je deze douchegoot in het echt bewonderen? Kom dan langs in een van onze inspirerende showrooms.

Afspraak inplannen

Gerelateerde artikelen