Omarm aardse tonen met de Solid Earth badkamertrend

Header Solid Earth badkamer

Kom jij helemaal tot rust in de natuur? En wil jij de natuur naar binnen halen? Dat kan met de badkamertrend Solid Earth, met deze trend omarmen we aardse kleuren en natuurlijke materialen.  Lees snel verder hoe jij deze trend toe kan passen en laat je inspireren!    

Neutrale badkamer

In een natuurlijke badkamer staat rust centraal. Je kunt hier écht even een momentje voor jezelf nemen, zodat je 's ochtends fris en fruitig aan je dag kunt beginnen of 's avonds helemaal kunt ontspannen na een drukke dag. Daarnaast zorgen natuurlijke tinten in de badkamer voor een open sfeer.   

Aardse kleuren

Bij de Solid Earth badkamertrend vind je veel aardse kleuren terug. Dit reflecteert onze behoefte aan verbinding met de natuur in ons dagelijks leven. Terracotta, roestig oranje, smaragdgroen, bruin en beige; alsof je altijd rondloopt in de herfst, maar dan in je eigen badkamer. Heel mooi, is het als deze verschillende tinten met elkaar gecombineerd worden. Zo past bijvoorbeeld het houten wastafelmeubel van Primabad perfect bij de warm groene kleur van de muur én opbouwkommen. Welke kleur je ook kiest, als alles tot in details perfectie uitstraalt, is je nieuwe badkamer straks goud waard.  

Badkameropstelling Solid Earth
Opbouwkommen Solid Earth

Warme materialen

Op het gebied van materialen zien we de meest prachtige varianten van hout en zelfs betonlook, maar ook marmer past perfect bij deze trend. Het gebruik van deze natuurlijke materialen voegt niet alleen warmte toe, maar geeft ook karakter aan elke ruimte. Denk bijvoorbeeld aan vloer- en wandbekleding van Villeroy & Boch, die perfect passen bij een badkamer in de Solid Earth sferen. Durf te experimenteren met verschillende aardse kleurtonen, houtsoorten en structuren. Juist de combinatie van al deze elementen vormt de basis voor een warm en uitnodigend huis.  

Solid Earth badkamertrend tegels

Natuurlijke touch

Voor een subtiele aanpak kun je gebruik maken van natuurlijke accessoires, zoals een ronde spiegel of waskom. Thebalux biedt een breed assortiment aan spiegels in verschillende vormen, zoals rond en ovaal, en materialen. Hierdoor is er altijd een spiegel die in jouw badkamer past. Daarnaast kun je met accessoires de natuurlijke touch toevoegen, waardoor je badkamer vanzelf een natuurlijke look krijgt. Denk bijvoorbeeld aan een rieten wasmand of andere rieten accessoires. Hierdoor wordt jouw badkamer een plek waar je écht heerlijk kunt ontspannen.

Natuurlijke touch in de badkamer

Maar ook in andere accessoires kun je de natuurlijke touch toevoegen. Kies bijvoorbeeld voor een rieten wasmand, of andere rieten accessoires. Dit zal je badkamer vanzelf al een natuurlijke look geven. Hierdoor wordt jouw badkamer een plek waar je écht heerlijk kunt ontspannen.

Meer badkamerinspiratie

Details maken het geheel

Wanneer alle details kloppen, wordt je badkamer een echt toevluchtsoord. Creëer eenheid in je badkamer door bijvoorbeeld alle kranen in dezelfde stijl en kleur te nemen. De serie AXOR One biedt een tijdloos design in elke badkamer en is beschikbaar in 17 verschillende afwerkingen én verschillende uitvoeringen. Hierdoor is er altijd een kraan die bij jouw wensen en stijl past. Kies je bijvoorbeeld voor een zwarte kraan, stijl de rest van de badkamer dan ook af met andere zwarte accenten. De accessoires van Geesa zijn een perfect voorbeeld, zo past de Opal lijn perfect bij de natuurlijke look van hout en beton.  

Zwarte accessoires van Geesa

Meer badkamerinspiratie?

Stel jouw eigen mix van natuurlijke materialen en kleuren samen om de Solid Earth badkamertrend perfect bij jouw behoeften te laten passen. Heb je nog wat meer badkamerinspiratie nodig om tot jouw perfecte badkamer te komen?

Gratis inspiratiemagazine ontvangen

Gerelateerde artikelen