Feestelijke flair: Kerst in de badkamer met deze tips!

Spiegel in kerst

Het is koud buiten, de blaadjes zijn van de bomen gevallen en het is vroeg donker. We kunnen niet om de winter heen. Het is tijd om de gezelligheid in huis te halen, en wat is een betere manier dan met kerstsferen? We begrijpen dat je de kerstversiering zelfs tot in de badkamer wilt doorvoeren, dus we delen graag een aantal stylingtips.  

Oh denneboom! 

Wat is er nou typerender voor kerst dan de kerstboom? De echte kerstfans hebben de boom in november al in huis staan. Toch kan een kerstboom in de badkamer wat lastig zijn. Kies in plaats daarvan voor een klein kerstboompje in een vaas en hang er wat kleine kerstballetjes in.  

Kerst in de badkamer
Dennetak
Nisje
Dennetak

Een andere leuke oplossing is het plaatsen van een dennentak of eucalyptustak rondom je spiegel! Je kunt ervoor kiezen om de tak helemaal rondom te leggen of alleen aan de bovenkant. Hiermee sla je nooit de plank mis! Maak het af met rode besjes.

Meer inspiratie?

Sfeervolle nis 

Geen grote spiegel in de badkamer? Zet enkele kleine vaasjes op je toilet, wastafel of vensterbank en vul ze met een paar dennentakjes. Vergeet niet om een strikje om de vaas te doen! Als je een nisje of plankje in je badkamer hebt, kun je daar ook bijvoorbeeld wat dennentakken met gedroogde besjes en kaarsjes plaatsen.

Warme accenten 

Lichtjes mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens de feestmaanden. Breng de feestdagen naar je badkamer door lichtjes op te hangen rondom het bad of het wandmeubel. 

Verder zit het 'm in de kleine details. Hang een kerstbal hier en daar, leg zeepjes in de vorm van een kerstboom neer, plaats zuurstokjes of kleine houten kerstboompjes op je wastafel. Er is niet veel nodig om ook je badkamer te laten meedoen met de feestelijkheden!

Kraan met kerst

Comfy maar kleurrijk  

We willen ons natuurlijk altijd omringen met comfortabele en zachte materialen, maar we kunnen er ook een leuke twist aan geven. Kies voor een helderrode handdoek om het kerstthema te versterken. Of leg een dieprode badmat neer.

Flatlay kerst

Wij denken dat je met al deze tips je badkamer om kan toveren tot een feestelijk paradijs, waardoor je in je hele huis kan genieten van de feestdagen. Dus, breng de kerstsferen naar binnen en geniet volop in je eigen badkamer, vol warmte en gezelligheid! 

Gerelateerde artikelen