Een eigen wellness met een chique look

Binnenkijken bij de familie Hamelink
Binnenkijken bij de familie Hamelink

Angelique en Gino betrokken een volledig nieuw appartement, waar ze werkelijk álles nieuw mochten uitzoeken. Natuurlijk ook het sanitair. Het resultaat was een indrukwekkende badkamer met een intense, chique look. 

Het prachtige appartement van Angelique, Gino en hun twee hondjes staat in Terneuzen en heeft uitzicht op de Westerschelde. Een heerlijke, rustige plek met veel natuur, waar Angelique is geboren. Die rust vind je terug in hun nieuwe badkamer. Daar is alles tot in detail helemaal in balans.

Gouden details

Zo is er gekozen voor kranen van geborsteld goud van Regn. Het mooie van dit merk is dat alle producten écht helemaal exact dezelfde kleur hebben, zelfs als het gaat om verschillende materialen. Dus de kleur van de douchekraan en de doucheslang komen volledig overeen. Bovendien zijn er allerlei accessoires als handdoekhaakjes en zelfs ook sifons in dezelfde kleur verkrijgbaar. Zo is alles mooi op elkaar afgestemd. Deze details passen perfect bij de gouden marmeradering in de tegels van Angelique en Gino. “Om inspiratie op te doen hebben we allerlei hotels en wellnesscomplexen bezocht en Pinterest afgestruind”, vertelt Angelique. “Onze stijl is Hotel Chic. De badkameradviseur begreep direct perfect de sfeer en look die we zochten en ging heel enthousiast aan het werk om het geheel tot in detail optimaal te realiseren.”  

Badkamer van de familie Hamelink

Donkere luxe

Bij de stijl Hotel Chic draait alles om weelde en luxe, en dat komt zowel terug in het kleurgebruik als in de materiaalkeuze. Donkere, warme tinten worden afgewisseld met gouden accenten en geraffineerde lichtpunten. Materialen zijn bijvoorbeeld natuursteen, marmer en luxe tegels, soms zelfs in hoogglans. In de badkamer van Angelique en Gino is gekozen voor donkere wandtegels met een prachtige gouden marmeradering. Bepaalde delen van de wanden hebben glanzende gouden tegels en op de vloer ligt een mooie matte, antracietkleurige tegel. De douchewand is van sfeervol rookglas. Om het geheel helemaal strak af te stijlen is gekozen voor een zwart spanplafond met daarin zwarte, kantelbare spotjes. Ook het vrijstaande bad van 1.80 meter lang is matzwart en voorzien van mooie, perfect gecentreerde drievoudige verlichting op de wand. 

Matzwart en vrijstaand

De stijlvolle, matzwarte waskommen van INK passen er perfect bij. Ze zijn geplaatst op een riant wastafelmeubel van LoooX. Het zeer strakke meubel meet 2 meter en is van massief zwart eiken. Angelique: “Omdat ons appartement nog gebouwd moest worden toen we aan de badkamer begonnen te denken, hebben we ruim de tijd gehad om alles echt tot in de puntjes uit te werken. Onze badkameradviseur heeft ook zijn uiterste best gedaan om het volledig naar al onze wensen te creëren.” Een voorbeeld van zo’n bijzonder detail is de maatwerk spiegel. De grote ronde spiegel heeft indirecte verlichting en een afgeslepen onderkant. Het resultaat is indrukwekkend en nét even anders dan anders. “We zijn echt superblij met onze badkamer”, zegt Angelique. “Hij voldoet aan al onze wensen. Een vrijstaand bad, een sauna, een inloopdouche… We kunnen heerlijk lang douchen met uitzicht op het water en relaxen in onze sauna. Kortom, wij hebben echt onze eigen wellness thuis.” 

Details badkamer
Toiletopstelling
Regn kraan
Tegel detail

Ook toe aan een nieuwe badkamer? Kom langs in één van onze inspirerende showrooms!

Vind jouw showroom

Gerelateerde artikelen