Sphinx tegels

Sphinx tegels logo

Authentiek keramiek

Sphinx vloer- en wandtegels zijn geïnspireerd op onze natuur, cultuur en geschiedenis en populair bij ontwerpers en architecten. De kracht van dit merk ligt in de combinatie van trendsettend design met authentiek keramiek. Of je nu kiest voor beton, natuursteen, terrazzo of keramiek, je bent altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een moderne uitstraling.

Smaakvol en strak

Sphinx heeft zogeheten gerectificeerde tegels, waarbij een speciaal slijpproces de zijkanten zo bewerkt dat de tegels met een zeer smalle voeg kunnen worden gelegd. Dat lijkt misschien niet zo belangrijk, maar het geeft een extra smaakvol en strak resultaat. En het zijn dat soort details die van jouw badkamer echt een bijzondere badkamer maken.

Terrazzo tegels

Terrazzo is een type vloerafwerking die vanuit Italië afkomstig is. Het is een oude techniek waarbij je korrels toevoegt aan een mengsel dat na drogen wordt gepolijst. De Terrazzo vloeren kenmerken zich door door decoratieve patronen die de vloer karakter geven. Bij Baderie vind je verschillende Terrazzo tegels van Sphinx.

 

Sphinx Terrazzo
Sphinx Terrazzo 2
Sphinx Terrazzo 3
Sphinx Terrazzo 4

Wil je meer zien van Sphinx tegels? Kom langs in een Baderie showroom om de tegels in het echt te bekijken.

Maak een afspraak

Stone tegels

Ben je op zoek naar een natuurlijke, elegante tegel? Dan is de Stone serie van Sphinx tegels waarschijnlijk iets voor jou. De Stone tegels zijn een elegante combinatie van hardsteen en beton. Door de natuurlijke kleuren en materialen is deze tegel geschikt voor klassieke én moderne badkamers.

 

Sphinx stone
Sphinx Stone 2
Sphinx stone 3
Sphinx Stone 4

Wil je weten welke tegels het beste bij jou passen? Ontdek jouw stijlpersoonlijkheid.

Doe de StijlAnalyse