Julius van der Werf

Logo Julius van der Werf

Tegelgroothandel Julius van der Werf is gespecialiseerd in het leveren van keramische tegels. Dankzij het team van professionals, een modern distributiecentrum en ruime voorraden wordt er direct snel geleverd op locatie. 

Julius van der Werf tegels
Julius van der Werf showroom Groningen
Julius van der Werf tegels
Julius van der Werf showroom Sneek

Wil je de nieuwste innovaties van Julius van der Werf ontdekken? Lees er alles over in ons inspiratiemagazine.

Magazine aanvragen

Passie voor tegels

Julius van der Werf is van oorsprong een familiebedrijf en bouwt al meer dan 90 jaar aan zijn reputatie van expertise en kwaliteit. Het enthousiaste en deskundige team deelt een passie voor tegels, denkt actief met klanten mee en levert oplossingen die aansluiten bij de nieuwste trends. 

Showrooms en bouwshops

Julius van der Werf beschikt over twee ruime showrooms in het noorden van Nederland, gelegen in Sneek en Groningen. Deze showrooms bieden dealers inspirerende conceptpresentaties en laten hen kennismaken met de nieuwste trends in vloer- en wandtegels. Dealers krijgen hier de kans om hun eigen assortiment te verrijken met een breed scala aan tegels. 

Aangrenzend aan de showroom zijn bouwshops gevestigd, waar professionals alles kunnen vinden wat nodig is voor complete tegelprojecten. Topmerken zoals Coba, Mapei, Schlüter, Eurocol en Rubi bieden een uitgebreid aanbod van producten voor de verwerking en installatie van tegels. 

In het moderne distributiecentrum, dat is uitgerust met de laatste logistieke technologieën, worden alle pallets machinaal verpakt, gewogen en voorzien van etiketten op de automatische inpaklijn. Deze efficiënte logistieke procedures, in combinatie met onze grote voorraden, garanderen snelle leveringen ter plaatse, of het nu gaat om individuele pakketten of grote containers voor internationale verzending.

Julius van der Werf staat voor tegels zonder grenzen en biedt passende tegelconcepten voor diverse projecten. 

Wil je de tegels van Julius van der Werf in de showroom zien?

Julius van der Werf showroom Groningen