Regn

Regn logo

Stijlvolle vormgeving

Regn is een volledig nieuw en exclusief merk in het assortiment van Baderie. De vormgeving van Regn is gebaseerd op de Scandinavische woon- en leefstijl; ingetogen, krachtig en eigentijds. Met deze stijlvolle vormgeving passen de producten van Regn in ieders badkamerstijl.

 

Hoge kraan
Regn 2
Regn
Wastafelkraan 1

Wil je Regn in het echt zien? Bezoek onze showroom voor meer inspiratie.

Maak een afspraak

Design kranen

Het eigentijdse design van Regn is vertaald naar de 6 kleuren van dit moment. Chroom, gepolijst chroom, goud, geborsteld koper, matzwart en gun metal zwart. Bij iedere wastafelkraan is uit dezelfde serie een passend doucheset en badkraan te verkrijgen, waardoor je alles perfect op elkaar kunt afstemmen.

En voor de ‘finishing touch’ biedt Regn in dezelfde bijpassende kleuren een mooi vormgegeven accessoireset met onder meer een toiletrolhouder, handdoekhaakje en toiletborstel. Niet alleen heel erg mooi voor in je badkamer, maar ook zeker een eyecatcher in je toilet.

Balans in kleur en vorm

Regn streeft continue naar subtiele perfectie. Balans in kleur tussen de verschillende producten en focus op de balans in vormgeving. Alles geïnspireerd op Scandinavië, en met de kennis van vakmensen met passie voor sanitair. Met de producten van Regn is er altijd een kraan die past bij jouw badkamerwensen. De Baderie badkamermeesters laten je graag de mogelijkheden zien aan de hand van een persoonlijk badkamerontwerp voor jou.  

Wil je nog ontdekken welke stijl bij je past?

Doe StijlAnalyse

Duurzaam en doordacht

Het merk Regn is ontstaan uit een samenwerking met diverse experts uit de sanitairbranche. Van monteur tot adviseur en van ontwerper tot servicemedewerker, allemaal met meer dan 40 jaar ervaring in de sanitairbranche. Zij weten als geen ander de trends in de markt, maar weten ook wat sanitair met een hoge kwaliteit nodig heeft om op een snelle en duurzame manier geïnstalleerd te worden.