Speelse effecten in de badkamer met de Curved Lines trend

Curved Lines badkamertrend

Eén van de badkamertrends van dit jaar is Curved Lines. Hoewel we deze trend de afgelopen jaren al vaker hebben gezien, krijgt hij in 2024 meer kracht. Strakke lijnen maken plaats voor zachte, gebogen vormen. Gebogen lijnen zijn een opvallende trend die vaak comfort, zachtheid en een organische uitstraling met zich meebrengen. Ben jij benieuwd hoe je deze trend toe kunt passen in je badkamer? Lees hieronder onze favorieten! 

Speelse vormen

In veel badkamers overheersen strakke, minimalistische ontwerpen met veel rechte hoeken. De Curved Lines-badkamertrend doorbreekt dit patroon door gebruik te maken van zachte, afgeronde vormen, die een harmonieuze en uitnodigende sfeer creëren. Duravit omarmt deze trend volledig door baden en badmeubels met afgeronde hoeken te presenteren in hun collectie. Met deze producten weet je zeker dat jouw badkamer helemaal trendproof is!  

Rijke materialen

Hout, travertin, linnen en fluweel zijn materialen die helemaal passen bij de Curved Lines-badkamertrend. Hout wordt vooral gebruikt om extra diepte in de ruimte te creëren, bijvoorbeeld door houten latjes op de muur te plaatsen. Deze rijke materialen kun je ook op een andere manier terug laten komen in de badkamer, zo zijn wij helemaal fan van de waskommen van LoooX. De ronde waskommen sluiten natuurlijk perfect aan bij deze badkamertrend en afgewerkt in natuursteen of travertin look zorgt voor de perfecte combinatie!  

Rijke materialen in de badkamer

Ronde accessoires

Om een speels effect te creëren in de badkamer, kun je ervoor kiezen om strakke lijnen te combineren met ronde vormen. Primabad heeft allerlei soorten spiegels, zo kun je een strak badmeubel combineren met een organische spiegel, of juist andersom! 

Ronde accessoires

Warme badkamer

Het is natuurlijk superfijn om extra warmte in de badkamer te hebben, vooral tijdens wat koudere dagen. Voor de meest comfortabele verwarming van je badkamer kun je kiezen voor vloerverwarming van Magnum. Onmisbaar in iedere badkamer is een radiator van Vasco, voor dat extra beetje warmte. Deze luxe radiatoren zijn niet alleen stijlvol, maar ook mooi om te zien, te voelen en te ervaren. Naast de strakke, welbekende radiatoren bevat de collectie ook modellen die perfect aansluiten bij deze trend.  

Warmte in de badkamer

Gezellige tegeltjes

Wil je jouw badkamer een upgrade geven door nieuwe tegels te plaatsen? Kijk dan eens naar de tegelcollectie van Tegel Groep Nederland! Deze tegels, vaak uitgevoegd in rustgevende kleuren, brengen een natuurlijke en ontspannen sfeer in elke ruimte. Door hun organische vormen bieden deze tegels eindeloze mogelijkheden én passen ze helemaal bij de laatste trends.  

Ronde tegels om je badkamer te upgraden

Meer badkamerinspiratie?

Stel jouw eigen mix van rustige kleuren en zachte materialen samen om de Curved Lines badkamertrend perfect bij jou behoeften te laten passen. Heb je nog wat meer badkamerinspiratie nodig om tot jouw perfecte badkamer te komen?

Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan!

Gerelateerde artikelen