Easy Drain

Easy Drain logo

Tot in de puntjes stijlvol met een douchegoot

Een douchedrain die tot in de puntjes stijlvol is vormgegeven? Bij Easy Drain hebben ze er werk van gemaakt om een ogenschijnlijk eenvoudig product als een douchegoot of doucheput toch fantastisch mooi te maken.

Baderie - Easy drain douchedrain
Baderie - Easy Drain douchegoot
Baderie - Easy Drain dot en square douchegoten
Baderie - Easy Drain douchegoot

Wil je de nieuwste innovaties van Easy Drain ontdekken ? Lees er alles over in ons inspiratiemagazine.

Magazine aanvragen

Toonaangevende badkameroplossingen

ESS staat voor Easy Sanitary Solutions en dat is ook de best passende omschrijving voor de producten; eenvoudig, praktisch en makkelijk te installeren. Onze installateurs hebben ruime ervaring met de installatie van deze mooie producten. Daarbij streven ze naar de allerbeste kwaliteit. Alle producten ondergaan uitgebreide tests. Dit heeft ertoe geleid dat de producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Bij Baderie bieden we een brede selectie van Easy Drain douchegoten die geschikt zijn voor iedere badkamer en situatie.

Easy Drain douchegoten

De douchedrains van Easy Drain hebben altijd een elegante afwerking en zijn er in verschillende vormen. Rond, vierkant, groot of klein, in contrasterende kleuren of juist onopvallend mee-getegeld in de vloer. De douchegoten zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende lengtes en kunnen zowel tegen de wand als vrij in de vloer worden geïnstalleerd. Welke je ook kiest, je bent altijd verzekerd van een prachtig design product van hoge kwaliteit.

 

Easy Drain Compact Clean met Dryphon-techniek

Dankzij de nieuwe Dryphon-techniek is de EasyDrain Compact Clean ‘s werelds schoonste douchegoot. De douchegoot is uitgevoerd met een nieuwe, onderhoudsarme sifon die dankzij gepatenteerd ontwerp zorgt voor verbetering van de afvoercapaciteit tot 60 liter per minuut. Daardoor profiteer je zowel van een beter afvoer én van minder schoonmaken! Vet, haar en andere vuilresten kunnen zich de Compact Clean nauwelijks ophopen; de verbeterde sifon houdt zichzelf schoon. Zo blijft de doucheruimte stankvrij!

Tip! Het Dryphon sifon is ook verkrijgbaar als upgrade-set. Daarmee kun je de huidige Easy Drain-afvoer verbeteren.

Easy Drain Compact Clean douche-afvoer met Dryphon-techniek
De Compact Clean douche-afvoer van EasyDrain is ‘s werelds schoonste douchegoot. Door de hogere watersnelheid krijgen vuil en haren geen kans om zich te hechten.

Easy Drain Diamond

Naast douchegoten kun je bij ons ook Easy Drain designgoten vinden. De Easy Drain Diamond valt zeker in deze categorie. De Easy Drain Diamond heeft een uniek design waarmee je bent verzekerd van een luxe uitstraling in je badkamer. De unieke diamantvorm heeft slechts een tweezijdig afschot nodig voor het optimaal afvoeren van water en is daarom eenvoudig en snel te installeren in douches van iedere omvang. De Easy Drain Diamond brengt het luxueuze gevoel naar de badkamer dankzij zijn unieke uiterlijk.

EasyDrain Diamond
EasyDrain TAF
Douchegoot
EasyDrain Diamond 2

Wil je de EasyDrain douchegoten in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom.

Maak een afspraak

Easy Drain Doucheputten

De kwaliteit van Easy Drain douchegoten is nu ook verkrijgbaar in gangbare doucheputten. Ook de doucheputten zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. Denk hierbij aan een verrassend elegant ontwerp op een conventionele ronde afvoer of een intrigerende vierkante- of driehoekige doucheput.

Aqua round
Aqua Compact

EasyDrain WTW systemen - duurzaam door terugwinnen van warmte

De allernieuwste techniek van Easy Drain is het multi inzetbaar warmteterugwinsysteem. Met de Easy Drain douche-WTW blijft warmte uit wegstromend douchewater niet langer onbenut. De douche-WTW warmt koud water op zodat de ketel minder hard hoeft te stoken. Het Easy Drain WTW-systeem is eenvoudig in te bouwen en te onderhouden. Door de Easy Drain Multi techniek is het WTW systeem eenvoudig te koppelen aan Easy Drain Multi douchegoten en de meeste doucheputten uit de Aqua serie.