hansgrohe

Hansgrohe logo

Innovatieve luxe

Bij Baderie werken we graag met hansgrohe. Want hansgrohe staat voor kwaliteit, design en bedieningscomfort. Al meer dan honderd jaar produceert hansgrohe elegante kranen en douchesets. En in die honderd jaar werden doorlopend innovatieve, slimme producten bedacht. Het assortiment is ruim: van gekleurde kranen tot douchesets en van slimme thermostaten tot de mooiste badkameraccessoires.

Als je op zoek bent naar toonaangevende technologieën, innovatieve designs en bekroonde producten, dan zit je goed bij hansgrohe. Bij Baderie zijn we bijvoorbeeld heel enthousiast over de Showerselect: met een druk op de knop wissel je van straalsoort, dus ook met natte handen of dichte ogen. Erg fijn is ook de EcoSmart: een technologie waarmee tot 60% water wordt bespaard, mét behoud van comfort. En heel lekker is de Airpower waarbij op een slimme manier lucht met water wordt gemengd, met aangename, volle druppels als resultaat.

Raindance douches

In de serie Raindance zijn handdouches, hoofddouches, douchesets en douchesets met zeepbakje verkrijgbaar. Hij is er ook in de waterbesparende variant: de Raindance EcoSmart. Deze hoofd- en handdouches geven nog maar 9,5 liter water per minuut. Dat werkt zo: binnenin de hoofddouche beperkt een regelaar de doorstroomhoeveelheid van het water. Zo bespaar je water, worden kosten gereduceerd en ontzie je het milieu, terwijl je wel een krachtige douchestraal houdt. Bij de straalsoort RainAir wordt het uitstromende water met lucht verrijkt, de zogehten Airpower, waardoor het voller en zachter aanvoelt en je huid op een weldadige manier streelt. Om blij van te worden!

 

Wil je de ultieme douche-ervaring?

Hansgrohe

Rainfinity, oneindig douchen

Bijzonder is ook de doucheserie Rainfinity. De onderzijde van de douchekoppen is licht naar binnen gebogen en uitgevoerd in trendy grafietzwart. De handdouche is er als ronde en als staafdouche. Wat Rainfinity bijzonder maakt zijn de drie verschillende straalsoorten. De PowderRain is een lekker zachte straal met omhullende microdruppels, de Intense PowderRain is perfect voor ‘gewoon effectief’ douchen en met de MonoRain heb je een gerichte (massage)straal.

 

Rainfinity
Rainfinity
Rainfinity
Rainfinity

Wil je meer weten over Rainfinity? Bezoek een Baderie showroom!

Maak een afspraak

Elegante kranen

Ook op het gebied van mooie kranen kiezen we bij Baderie vaak voor hansgrohe. Er zijn gekleurde kranen, trendy zwarte kranen, kranen met Airpower, kranen die geschikt zijn voor lage waterdruk en ga zo maar door. Van moderne kranen tot klassieke kranen, ze zijn allemaal even elegant. Er zijn bovendien wastafelkranen in verschillende hoogtes. Voor welke badkamerkraan je ook kiest: je creëert altijd eenheid in je badkamer. Want of je nu gaat voor een fonteinkraan, douchekraan, badkraan of bidetkraan, alle kranen zijn er in dezelfde, bijpassende stijl. Bij hansgrohe vind je uiteraard ook kranen met kleur. Chroom natuurlijk, maar ook geborsteld brons, geborsteld zwart chroom, glanzend goud, mat wit en mat zwart. Zo is er altijd een kraan die bij jou en je nieuwe badkamer past. Dat vinden we fijn bij Baderie, want geluk zit in elk detail.

 

FinishPlus
FinishPlus 3
Finishplus