Aandacht voor details

Baderie - Duravit Happy D2 Plus

Er valt heel veel te kiezen als je voor een nieuwe badkamer gaat. We maken die keuze graag beetje makkelijker door een aantal producten uit te lichten en met je te delen. Details vinden wij belangrijk en geven net dat beetje extra aan je badkamer. De details van onderstaande producten zijn hier een mooi voorbeeld van. Want zeg nu zelf, geluk zit in de details!

Elegant badkamermeubel

De meubellijn ‘Happy D2 Plus’ van Duravit heeft een toepasselijke naam. Althans, wij werden heel blij toen we dit meubel zagen. Dit meubel onderscheidt zich door haar mooie ronde hoeken en dunne lijnen. In verschillende kleuren te verkrijgen, dus er is altijd een kleur die bij jouw badkamer past. Buiten alleen mooi zijn deze badkamermeubelen ook nog eens uitermate praktisch door de handige lade-indeling en door de afgeronde hoeken minder pijnlijk als je jezelf stoot …

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Ga eens langs bij één van onze vestigingen.

Baderie - Duravit Happy D2 Plus

Radiator in kleur

Vasco staat bekend om zijn mooie radiatoren. En deze Niva radiatoren van Vasco sprongen er voor ons direct uit! Strak, zonder poespas en in mooie kleuren te verkrijgen. Let op de details achter de radiator. Zo houd je je badkamer strak en heb je geen last van rommelige handdoeken.

Baderie - Vasco Niva en accessoire
Baderie - Vasco Niva bath
Baderie - Vasco Niva
Baderie - Vasco Niva

Vraag ons inspiratiemagazine aan voor nog meer mogelijkheden.

Vraag het inspiratiemagazine aan

De uitstraling van een vrijstaand bad

Je hebt ze vast ook wel voorbij zien komen, die mooie ruime badkamers met en vrijstaand bad. De meeste badkamers in Nederland hebben niet de afmeting om een vrijstaand bad te plaatsen. Om toch het ruimtelijke effect van een vrijstaand bad te creëren komt Villeroy & Boch met een serie halfvrijstaande baden. De baden plaats je strak tegen de wand of in een hoek, door de vormgeving van de zichtzijden is het net of het bad vrij in de ruimte staat.

Baderie - Villeroy & Boch Collaro
Baderie - Villeroy & Boch Collaro
Baderie - Villeroy & Boch Collaro
Baderie - Villeroy & Boch Collaro

Lastig om een bad in je badkamerruimte te visualiseren? Maak een afspraak en onze badkamermeesters helpen je met een ontwerp.

Afspraak maken

Bekijk hier de badkamertrends van 2024!

Van ingetogen tot gewaagde kleuren: de badkamertrends van 2024 zijn er weer! Ook in de badkamer krijgt jouw persoonlijke stijl alle ruime en past daarom perfect bij de rest van je interieur. Ontdek hoe stoere elementen samenkomen met fijne details en maak van je badkamer een ultieme ontspanningsplek. Welke trend verovert jouw hart? 
Laat je inspireren
badkamertrends afbeelding

Gerelateerde artikelen