Villeroy & Boch

Villeroy & Boch

De badkamer is dé ruimte om heerlijk te ontspannen. Villeroy & Boch weet dat als geen ander. Hun filosofie is dat je badkamer een belevenis vol luxe moet zijn. Met dit uitgangspunt ontwikkelen de designers voortdurend nieuwe producten, waarbij tijdloze elegantie, creatief design en buitengewone kwaliteit leidend zijn.

Villeroy & Bosch merkenbeeld 1
Villeroy & Bosch merkenbeeld 2
Villeroy & Bosch merkenbeeld 3
Villeroy & Bosch merkenbeeld 4

Wil je meer weten over Villeroy & Boch? Bezoek een Baderie showroom!

Maak een afspraak

Van sanitair tot tegel

Tijdloze elegantie, innovatief design en buitengewone kwaliteit: daarvoor staat de naam Villeroy & Boch. Het bedrijf is opgericht in 1748 en werd bekend met prachtig keramiek, zoals wastafels, toiletten en ligbaden. Inmiddels bieden ze complete badkamercollecties, met bijpassende badkamermeubelen, tegels, baden, douchecombinaties, kranen en accessoires. Mede door dit brede scala aan producten, werken we bij Baderie graag samen met Villeroy & Boch. Een harmonische totaaloplossing voor je nieuwe badkamer. Sinds de oprichting heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een van 's werelds toonaangevende lifestyle-merken.

 

Badkamer en wellness - veelzijdige collecties en buitengewoon design

Met de badkamer en wellness-producten van Villeroy & Boch maak je van een functionele ruimte een welzijnsruimte. Door de veelzijdige collectie van badkamerkranen, badkamerkeramiek, badmeubels, badtextiel of badaccessoires kunnen complete badkamers gerealiseerd worden. Daarnaast beschikt Villeroy & Boch ook over waterbesparende en onderhoudsvriendelijke producten die het milieu ontzien.

Subway 3.0 – Designed for life

De Subway 3.0 collectie bouwt voort op het succes van de bestseller-collectie Subway 2.0. Nauwkeurige en fijn genuanceerde lijnen vormen de designtaal van de hele badkamercollectie. Dankzij de lichte en tijdloze look zal ook de volgende generatie zich in deze badkamer thuis voelen. Met de Subway 3.0 collectie kun je zo ongeveer je hele badkamer inrichten, van badmeubilair tot ligbaden en toiletten tot en met spiegelkasten. De nieuwe innovatieve collectie komt met nieuwe hygiënestandaarden. Zo overtuigt het toilet met de revolutionaire spoeltechnologie TwistFlush: Een krachtige en tegelijkertijd waterbesparende, stille waterwerveling voor een zeer effectief spoelresultaat. Deze slimme functies maken de gezinsbadkamer geschikt voor de toekomst; een badkamer die lang meegaat en geliefd blijft.

Villeroy & Boch bad
Villeroy & Boch wastafelmeubel

Architectura – De diversiteit van heldere vormgeving

Één van de bekendste collecties van Villeroy & Boch is de Architectura, ontworpen door Steve Leung. Het badkamerkeramiek van deze collectie overtuigt door tijdloos mooi, puristisch design, evenals hoge functionaliteit. Dit design is verwerkt in de toiletten, wastafels, ligbaden, urinoirs, bidets én de toiletzittingen. De meeste toiletmodellen hebben een DirectFlush-design zonder spoelrand voor optimale hygiëne.

Villeroy & Boch wastafel
Villeroy & Boch douchevloer

Stijlvolle tegels voor een esthetische interieurcultuur

Naast sanitair kun je bij Baderie ook terecht voor prachtige Villeroy & Boch wand- en vloertegels. Dankzij innovatieve productiemogelijkheden zijn Villeroy & Boch tegels niet alleen bijzonder mooi en functioneel, maar voldoet het productieproces ook aan strenge milieucriteria.

Wil je meer weten over Villeroy & Boch tegels?

Wil je meer weten over Villeroy & Boch tegels?